Knife fork icon red

DeZusters

9,1 (9 reviews)
100%

Wat 9 mensen zeggen over DeZusters

9.1
(9 reviews)
Eten
8.8
Service
9.4
Sfeer
9.2
100%
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Eten met een spannende gedachte. Veel aparte en gewaagde smaken met lokale en eerlijke ingrediënten. De entourage is bijzonder mooi en dat maakte het tot een top avond!

Small 07d466fb10
Jeroen van Maurik op 20 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Niet alles was lekker maar wel super gezond. Bediening super leuk en locatie ook top.

Rob de Groot op 13 september 2020
Geverifiëerd

"Verrassend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In de restaurantweek gereserveerd voor 2 personen. Verrassende locatie en door behoud van de authentieke meubels is de sobere sfeer behouden wat het bijzonder maakt. Bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en de locatie. Het eten was prachtig geserveerd en zeer smaakvol. Leuk gegeven dat er ...

Lees hele review

In de restaurantweek gereserveerd voor 2 personen. Verrassende locatie en door behoud van de authentieke meubels is de sobere sfeer behouden wat het bijzonder maakt. Bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en de locatie. Het eten was prachtig geserveerd en zeer smaakvol. Leuk gegeven dat er lokale producten gebruikt worden. Wijnen pasten goed bij de gerechten en het alcoholvrije drankarangement was verrassend lekker. Nagerecht was het minste van alle gerechten maar het lekkers bij de koffie maakte dat weer helemaal goed. Leuk concept om de koffie in 'de huiskamer' te nuttigen waar je zelf de plaatjes(muziek) kunt kiezen.

Small a29432b4af
H.C.M. Van Walsem op 13 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit is meer dan uit eten,het is een avond vullende ervaring. Heel bijzonder!

Yazz op 13 september 2020
Geverifiëerd

"memorabel etentje!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alleen maar lof voor dit restaurant, de locatie en ambiance, de vriendelijke gastheren- en vrouwen, het verrukkelijke eten met vindingrijke smakencombinaties die geserveerd werden door de bevlogen koks (lokaal en uit eigen tuin). Vanaf het warme onthaal tot aan vertrek een heerlijke avond gehad. De bediening weet wa...

Lees hele review

Alleen maar lof voor dit restaurant, de locatie en ambiance, de vriendelijke gastheren- en vrouwen, het verrukkelijke eten met vindingrijke smakencombinaties die geserveerd werden door de bevlogen koks (lokaal en uit eigen tuin). Vanaf het warme onthaal tot aan vertrek een heerlijke avond gehad. De bediening weet waar ze het over heeft, neemt oprecht de tijd voor je. Het eten was zo vers en smaakvol...De afsluiting in de huiskamer was ook heel leuk! Wij komen zeker terug!

Jania & Khalid op 12 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Diependaalsedijk 17 3601 GH Maarssen

Over DeZusters

Een bezoekje aan De Zusters in het voormalige klooster van Buitenplaats Doornburgh is een ware culinaire beleving. Het is hier eten wat de pot schaft, een echte table d’hôte formule. De indrukwekkende keukenbrigade met chefs Niels van Zijl en Roy Wiggers wijzigt het menu iedere 6 weken.

Restaurant DeZusters is het restaurant van Buitenplaats Doornburgh en is gevestigd in de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh. Het restaurant is geopend voor diner op vrijdag en zaterdag.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maarssen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden