Knife fork icon red

Céline

9,1 (20 reviews)
95%

Wat 20 mensen zeggen over Céline

9.1
(20 reviews)
Eten
9.5
Service
9.2
Sfeer
8.7
95%
Schrijf een review

"Top restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben erg van genoten elke emusse en elk gerecht die je voor je krijgt is bijzonder samengesteld je smaakpupillen worden goed verwend heerlijk. Elk emusse en recept werd ook goed beschreven welke producten er allemaal inzitten. De bediening was uitstekend weet precies wat ze voorschotelt. Sfeer was goed. Maar i...

Lees hele review

Wij hebben erg van genoten elke emusse en elk gerecht die je voor je krijgt is bijzonder samengesteld je smaakpupillen worden goed verwend heerlijk. Elk emusse en recept werd ook goed beschreven welke producten er allemaal inzitten. De bediening was uitstekend weet precies wat ze voorschotelt. Sfeer was goed. Maar ik had liever niemand tegenover me zitten, want als je op keek keek je recht in elkaars gezichten. Verder zou ik Celine zeker aan onze familie vrienden aanbevelen

Nora op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Op naar een ster!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij heerlijk gegeten. We zijn op en top verwend. Van de eerste amuses tot en met het nagerecht was alles goed. Zeer attente bediening, bijzondere omgeving, echt heerlijk eten. De keuken schuwt krachtige smaken niet, dus je proeft echt wat. Ik kan dit restaurant echt aanraden aan fijnproevers!

Annemieke Postema op 21 september 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Alle gerechten een klein feestje

Small 69edb8285d
Thea de Bree op 20 september 2020
Geverifiëerd

"Lekker verwennen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We zijn met drie stellen deze avond ontzettend verwend door Celine. Het begon met diverse amuses en daarna een fantastisch zeven gangen diner. We kozen zelf de wijnen maar die pasten er prima bij. Al met al een geweldige ervaring wij zullen hier nog lang van kunnen nagenieten.

Martin Willemse op 19 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijke avond gehad.

Dineke van sermondt op 13 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Fort Jutphaas 3 3439 LX Nieuwegein

Over Céline

Restaurant Céline is the new kid in town in Nieuwegein! Het nieuwe restaurant is gerealiseerd in Fort Jutphaas, dat stamt uit 1820 en onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Midden in de provincie Utrecht en toch heel erg ver weg van de drukte.

Chef Martijn is begonnen als leerling bij Restaurant De Lindenhof** in Giethoorn bij Martin Kruithof. Hier heeft hij geleerd hard te werken en op smaak te koken. Daarna is hij zich verder gaan ontwikkelen bij Restaurant De Librije*** in Zwolle. Hierna werd hij Sous Chef bij Restaurant De Groene Lantaarn** in Zuidwolde. Hierna was het tijd, tijd om zijn droom samen met Stephanie te gaan waarmaken, een eigen restaurant!

Stephanie is begonnen als gastvrouw tijdens een stage bij De Librije, dit was de beste leerplek om als gastvrouw opgeleid te worden. Nadat de vonk was overgeslagen tussen haar en Martijn kon zij de horeca niet meer loslaten en heeft in verschillende mooie restaurants mogen werken zoals Kaatje bij de Sluis*, De Groenen Lantaarn en Restaurant Kasteel Heemstede*. Bij Heemstede is zij werkzaam geweest als Maitre-Sommelier en dat zelfde jaar behaalde zij haar vinologendiploma.

In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en sindsdien diende het als wijnfort waar vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort met verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en prachtige bomen. Een heerlijk plekje om te genieten van een uitgebreide lunch of een mooie zomeravond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden