Knife fork icon red

Céline

9,1 (20 reviews)
95%

Wat 20 mensen zeggen over Céline

9.1
(20 reviews)
Eten
9.5
Service
9.2
Sfeer
8.7
95%
Schrijf een review

"Super lekker gegeten en gedronken!!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren voor het eerst hier een 7 gangen menu gegeten. Alles was ontzettend lekker. De borden waren mooi opgemaakt. De wijnen werden goed aanbevolen en pasten erg goed bij de gerechten. Personeel was erg vriendelijk en duidelijk in de uitleg van de gerechtjes/wijn. Gerechten werden afgemaakt in het restaurant zelf....

Lees hele review

Gisteren voor het eerst hier een 7 gangen menu gegeten. Alles was ontzettend lekker. De borden waren mooi opgemaakt. De wijnen werden goed aanbevolen en pasten erg goed bij de gerechten. Personeel was erg vriendelijk en duidelijk in de uitleg van de gerechtjes/wijn. Gerechten werden afgemaakt in het restaurant zelf. De sfeer was warm en het servies erg mooi. Nee hoor, alleen maar lof. Dit is mijn nieuwe favoriete restaurant en laten wij nou ook net in Nieuwegein wonen. Wij komen hier zeker terug.

Natascha Hofman op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zoals altijd voldoen ze weer volkomen aan de verwachtingen. Verrassende smaken, boeiende combinaties in een heerlijke relaxte sfeer en fijne bediening.

Jeroen van Maurik op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lang geleden dat we zo heerlijk hebben gegeten. Verfijnde keuken met geraffineerde smakenpallet en dat alles in een prachtige omgeving en met top bediening.

Christine op 08 oktober 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Erg beleefd en vriendelijk ontvangen. Het eten is een genot, zeker de mooi opgemaakte borden! Mooie wijnen met Goede uitleg. Al met al een super geslaagde avond! Het is een jong team maar wat hier wordt neer gezet ...Chapeau!!! Ga zo door!

Babs op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

"Buitencategorie "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een ware belevenis om hier te eten. Geweldig eten. Iedere gang is een verrassing. Voor herhaling vatbaar!

Small 883ffc5930 Small f5cde544ed Small f08df117b9
J.W. op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Fort Jutphaas 3 3439 LX Nieuwegein

Over Céline

Restaurant Céline is the new kid in town in Nieuwegein! Het nieuwe restaurant is gerealiseerd in Fort Jutphaas, dat stamt uit 1820 en onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Midden in de provincie Utrecht en toch heel erg ver weg van de drukte.

Chef Martijn is begonnen als leerling bij Restaurant De Lindenhof** in Giethoorn bij Martin Kruithof. Hier heeft hij geleerd hard te werken en op smaak te koken. Daarna is hij zich verder gaan ontwikkelen bij Restaurant De Librije*** in Zwolle. Hierna werd hij Sous Chef bij Restaurant De Groene Lantaarn** in Zuidwolde. Hierna was het tijd, tijd om zijn droom samen met Stephanie te gaan waarmaken, een eigen restaurant!

Stephanie is begonnen als gastvrouw tijdens een stage bij De Librije, dit was de beste leerplek om als gastvrouw opgeleid te worden. Nadat de vonk was overgeslagen tussen haar en Martijn kon zij de horeca niet meer loslaten en heeft in verschillende mooie restaurants mogen werken zoals Kaatje bij de Sluis*, De Groenen Lantaarn en Restaurant Kasteel Heemstede*. Bij Heemstede is zij werkzaam geweest als Maitre-Sommelier en dat zelfde jaar behaalde zij haar vinologendiploma.

In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en sindsdien diende het als wijnfort waar vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort met verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en prachtige bomen. Een heerlijk plekje om te genieten van een uitgebreide lunch of een mooie zomeravond.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden