Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
5-gangen Gault&Millau menu
€ 62,50
Céline doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen gault&millau menu. Ontdek Céline nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen gault&millau menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Céline!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 53,50
Céline doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen gault&millau lunch. Ontdek Céline nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen gault&millau lunch.
Reserveer nu jouw tafel bij Céline!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
7-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 80,50
Céline doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 7-gangen luxe gault&millau menu. Ontdek Céline nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 7-gangen luxe gault&millau menu.
Reserveer nu jouw tafel bij Céline!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 44,50
Céline doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen gault&millau lunch. Ontdek Céline nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen gault&millau lunch.
Reserveer nu jouw tafel bij Céline!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 54 mensen zeggen over Céline
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het klopte helemaal. De sfeer, het eten, de bijpassende wijnen!
Uitstekend
aanrader
Absoluut de moeite waard
Eten perfect,mooie locatie,fijne bediening.
zeer de moeite waard
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.
Over Céline
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Céline is gevestigd in een van de laatste bakstenen forten welke 200 jaar geleden zijn gebouwd. Gevestigd in het oude Jutphaas op het forteiland en ligt midden in de natuur, hierdoor waan je je in een oase van rust. Vanaf de snelweg bent u binnen 5 minuten bij ons restaurant, ook is er privé parkeergelegenheid voor de gasten van Celine aan de oostzijde van het fort. Zo ruig en robuust als het fort van buiten is, zo verfijnd en gedetailleerd is het binnen bij Restaurant Céline. Achter ons fornuis staat Rick Gresnigt, een chef met een eigenwijze en creatieve kijk op eten. Rick heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants zoals: Restaurant Lute, Restaurant de Hoefslag en Restaurant Simple. Sinds jongs af aan is onze chef gefascineerd door eten en alles wat hiermee te maken heeft. De smaken, kleuren en geuren zijn oneindig. Smaak, creativiteit en onvoorwaardelijke gastvrijheid staan voor hem voorop. Dit zijn dan ook de kernwaarden van zijn keuken. De kookstijl die hij met zijn brigade neerzet is modern, eigenwijs en zonder regels, maar met veel emotie en gevoel. Lekker eten, daar draait het om en dat willen wij hier uitstralen. Aan tafel staat Amit Singh, een jonge Maître/Sommelier met een frisse blik op gastronomie. Amit is opgegroeid in de horeca en koos ervoor om zijn stappen verder te zetten in fine dining. Een van zijn leerzaamste opleidingen was ‘Gastronomisch Sommelier’ die gegeven wordt door smaakprofessor Peter Klosse, voor Amit een echt icoon in de Nederlandse Gastronomie. Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat iedere gast een onvergetelijke avond heeft, geniet van een goed glas wijn in combinatie met de hoogstaande gerechten uit de keuken. In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en diende het als wijnfort waar de vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort in verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en een prachtige eikenboom. Een heerlijke plek om te genieten van een uitgebreid diner op een mooie zomerdag.