Céline

Frans, Modern, Nederlands | €€ | Menu
9,2 (46 reviews)
98% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 46 mensen zeggen over Céline

9.2 Gebaseerd op 46 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Met een verrassingsmenu wordt je zintuigen optimaal bediend.

Ab op 02 december 2022
Geverifiëerd

"Sterwaardig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom heerlijk gegeten, uitstekende bediening en een mooie prijs/kwaliteitverhouding. Sommelier is top!!

Charles van Kampen op 28 november 2022
Geverifiëerd

"smakelijk eten in sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk in een sfeervolle omgeving ben jzondere en lekkere gerechten gegeten.

daan smulders op 28 november 2022
Geverifiëerd

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig

Thekla& Hennie Nieuwenhuis op 18 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke verrassing"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een verfijnd restaurant van amuse tot dessert heerlijk gegeten. De smaken veranderde tijdens de gerechtjes zelf. Knap gedaan en presentatie prachtig. Kundige bediening en voelde sfeer goed aan. Akoestiek even wennen en soms erg aanwezig maar nam ook weg naarmate de middag vorderde. Iedereen zat in dezelfde hoek van restaurant pand is wat lastig hierin.

Elles Sebregts op 17 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Toon telefoonnummer

Over Céline

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Céline is the new kid in town in Nieuwegein! Het nieuwe restaurant is gerealiseerd in Fort Jutphaas, dat stamt uit 1820 en onderdeel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Midden in de provincie Utrecht en toch heel erg ver weg van de drukte.

Chef Martijn is begonnen als leerling bij Restaurant De Lindenhof** in Giethoorn bij Martin Kruithof. Hier heeft hij geleerd hard te werken en op smaak te koken. Daarna is hij zich verder gaan ontwikkelen bij Restaurant De Librije*** in Zwolle. Hierna werd hij Sous Chef bij Restaurant De Groene Lantaarn** in Zuidwolde. Hierna was het tijd, tijd om zijn droom samen met Stephanie te gaan waarmaken, een eigen restaurant!

Stephanie is begonnen als gastvrouw tijdens een stage bij De Librije, dit was de beste leerplek om als gastvrouw opgeleid te worden. Nadat de vonk was overgeslagen tussen haar en Martijn kon zij de horeca niet meer loslaten en heeft in verschillende mooie restaurants mogen werken zoals Kaatje bij de Sluis*, De Groenen Lantaarn en Restaurant Kasteel Heemstede*. Bij Heemstede is zij werkzaam geweest als Maitre-Sommelier en dat zelfde jaar behaalde zij haar vinologendiploma.

In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en sindsdien diende het als wijnfort waar vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant.

Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort met verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en prachtige bomen. Een heerlijk plekje om te genieten van een uitgebreide lunch of een mooie zomeravond.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden