Parrillada

Italiaans, Argentijns / Steak |
7,1 (34 reviews)
74% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 34 mensen zeggen over Parrillada

7.1 Gebaseerd op 34 reviews. 74% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Duur en matig eten en je wordt ontzettend weggekeken"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Zoals de titel al zegt: het eten is matig. De kippenvleugels kwamen half zwart bij de tafel. Nadat dit laagje eraf was geschraapt was het verder wel lekker. De spareribs waren oké, wel vrij weinig vlees maar wel goed gaar en gemarineerd. De "salade" die erbij zat, was grofgesneden ijsbergsla met een stukje tomaat en...

Lees hele review

Zoals de titel al zegt: het eten is matig. De kippenvleugels kwamen half zwart bij de tafel. Nadat dit laagje eraf was geschraapt was het verder wel lekker. De spareribs waren oké, wel vrij weinig vlees maar wel goed gaar en gemarineerd. De "salade" die erbij zat, was grofgesneden ijsbergsla met een stukje tomaat en komkommer. Ook niet iets om over naar huis te schrijven.
De patat was de grootste domper van de avond, als je 1 stukje patat op had, dan had je natte vingers omdat het zo verschrikkelijk vet was.

De sfeer en service is ook ver te zoeken. Zodra je eten op is, wordt je bord weggehaald, ook als de ander nog rustig zit te eten. En dan wordt binnen een paar minuten de volgende gang op tafel gezet, zonder dat je even tijd hebt om de gang ervoor rustig te laten zakken. Je hebt echt enorm het gevoel dat je eigenlijk niet welkom bent en zo snel mogelijk weer weg moet.

Het eten wordt ook echt zonder enige liefde op het bord gepleurd, het ziet er niet uit. Hetzelfde geldt voor het drinken: er wordt een random glas gepakt waar iets in gaat. Een cocktail in een bierglas? Geen enkel probleem!

Al met al: voor een snelle hap is het oké, maar je moet wel een hoop geld over hebben voor een matige maaltijd in een sfeerloze tent.

Anton op 17 juli 2023
Geverifiëerd

"Gemoedelijk restaurant met vriendelijke medewerkers"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker driegangendiner gehad. prima service , alleen de uiensoep was te waterig vond ik, zat eigenlijk geen smaak aan. Lekkere Steak en zalm . Alles zager keurig en verzorgd uit

Marry op 10 juli 2023
Geverifiëerd

"Leuk restaurant, waar alle vormen van vermaak rondom zijn."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij aankomst, was buiten alles bezet. Dus zijn we binnen begonnen. Wij zouden gewaarschuwd worden wanneer er buiten plaats vrij kwam en dat gebeurde na enkele minuten. Leuke bediening en goede service. Het was een gezellige drukte aan de ene kant de bootjes en aan de straatzijde het wandelende publiek. Wij hebben hier heerlijk gegeten en is zeker voor herhaling vatbaar.

Ton van Campen op 18 juni 2023
Geverifiëerd

"Eten op de wallen "
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Prima menu voor €19,95.
Lekker buiten gegeten aan het water

Daan op 14 juni 2023
Geverifiëerd

"Lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Spareribs is lekker
Bij de sla haar toch wel een soort van Een dressing door heen
Prijs
1 persoon €9.50
2 persoon €29,50
Drinken kosten €7,-
Kom ik op €46,-

Most betalen €47,-

Amsterdam op 06 juni 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parrillada

Keuken: Italiaans, Argentijns / Steak

Restaurant Parrillada is een gezellige Steakhouse gelegen in hartje Amsterdam. Direct aan de beroemde grachten kun je genieten van een van de heerlijke gerechten van de grill of een authentieke pasta/pizza. De sfeer is laagdrempelig, iedereen is welkom en wordt warm ontvangen in dit oude grachtenpand. Kom snel zelf eens eten bij Restaurant Parrillada en ervaar de gastvrijheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden