Knife fork icon red

Fidèle

€ 65,- € 45,50

Verrukkelijke 6-gangen diner!

Fidèle

9,3 (33 reviews)
100%

Verrukkelijke 6-gangen diner! € 65,- € 45,50

Reserveer een tafel

Deal
Verrukkelijke 6-gangen diner!
€ 65,- € 45,50

Een lekker avondje culinair genieten van chef Gerry Trouw's heerlijke gerechten! De klassieke keuken biedt veel lekkernijen, die bij Fidèle ieder seizoen met seizoensgebonden producten heerlijk worden bereid. Laat je verwennen en maak gebruik van deze fantastische deal!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Overheerlijk 4-gangen diner!
€ 45,- € 31,50

Een lekker avondje culinair genieten van chef Gerry Trouw's heerlijke gerechten! De klassieke keuken biedt veel lekkernijen, die bij Fidèle ieder seizoen met seizoensgebonden producten heerlijk worden bereid. Laat je verwennen en maak gebruik van deze fantastische deal!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijke 5-gangen lunch
€ 45,- € 31,50

Een heerlijke culinaire ervaring van chef Gerry Trouw's heerlijke gerechten! De klassieke keuken biedt veel lekkernijen, die bij Fidèle ieder seizoen met seizoensgebonden producten heerlijk worden bereid. Laat je verwennen en maak gebruik van deze fantastische deal!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 33 mensen zeggen over Fidèle

9.3
(33 reviews)
Eten
9.4
Service
9.5
Sfeer
8.9
100%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect zes gangen menu in een mooi ruim restaurant en drankje vooraf in de tuin. Wij komen terug voor een avond genieten.

frans Huitema op 26 augustus 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke avond gehad!

Henderika Hulshoff op 24 augustus 2020
Geverifiëerd

"Alle verwachtingen overtroffen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel vriendelijke mensen zowel de eigenaar als het bediend personeel
De mensen die hier werken zijn erggastvrij.en ze doen hun best om het naar je zin te maken
Mooie ingericht met sfeervolle meubens
We hadden gekozen voor een 6 gangen dinee
Van te voren werden we verrast met allerlei hapjes die heerlijk war...

Lees hele review

Heel vriendelijke mensen zowel de eigenaar als het bediend personeel
De mensen die hier werken zijn erggastvrij.en ze doen hun best om het naar je zin te maken
Mooie ingericht met sfeervolle meubens
We hadden gekozen voor een 6 gangen dinee
Van te voren werden we verrast met allerlei hapjes die heerlijk waren we hadden alleen niet goed inde gaten dat dit niet de 6 gangen waren dus na het 4 de hapje zaten we te tellen van als we nu het hoofdgerecht kkrijgen en het na gerecht weet ik niet of genoeg gehad hebben
Maar hier na werd het voor gerecht pas geserveerd
Als je hierkomt voor een snelle hap zou ik dit niet kiezen.
Dit is een avondje uit we hebben van half 7 tot half 11 getafeld
Men verteld ook wat we serveren van het eten tot de wijnsoort
Als je een gluten vrij of lactose vrij.dieet hebt kan je hier prima eten want ze houdengewoon rekenimg er mee wel van tevoren aangeven
En ook dat is prima verzorgt

E. Schaper op 23 augustus 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten en gedronken"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en gedronken. Drank is prijzig. Absoluut een aanrader

Ruud Bosboom op 22 augustus 2020
Geverifiëerd

"Aanbevolen!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Hartelijke ontvangst, prima bediening, prachtige presentatie, heerlijk voedsel❤️

Small 873d1d3139 Small ac09e2dd81
Marjan Dreves-Veer op 31 juli 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Drachten e.o.

Burgemeester Wuiteweg 18 9203 KK Drachten

Over Fidèle

Culinair genieten in het hartje van Drachten, dat doe je bij restaurant Fidèle. Fidèle staat voor loyaliteit en trouw, en dit stralen zij graag uit naar de gasten. De chef Gerry Trouw gaat in de keuken aan de slag met seizoensgebonden en regionale ingrediënten. De kunstwerkjes die hij creëert zijn modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. Wat kenmerkend is aan zijn kookstijl, zijn de subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Drachten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden