Knife fork icon red

Fidèle

€ 65,- € 45,50

Verrukkelijke 6-gangen diner!

Fidèle

9,3 (33 reviews)
100%

Verrukkelijke 6-gangen diner! € 65,- € 45,50

Reserveer een tafel

Deal
Verrukkelijke 6-gangen diner!
€ 65,- € 45,50

Een lekker avondje culinair genieten van chef Gerry Trouw's heerlijke gerechten! De klassieke keuken biedt veel lekkernijen, die bij Fidèle ieder seizoen met seizoensgebonden producten heerlijk worden bereid. Laat je verwennen en maak gebruik van deze fantastische deal!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Overheerlijk 4-gangen diner!
€ 45,- € 31,50

Een lekker avondje culinair genieten van chef Gerry Trouw's heerlijke gerechten! De klassieke keuken biedt veel lekkernijen, die bij Fidèle ieder seizoen met seizoensgebonden producten heerlijk worden bereid. Laat je verwennen en maak gebruik van deze fantastische deal!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijke 5-gangen lunch
€ 45,- € 31,50

Een heerlijke culinaire ervaring van chef Gerry Trouw's heerlijke gerechten! De klassieke keuken biedt veel lekkernijen, die bij Fidèle ieder seizoen met seizoensgebonden producten heerlijk worden bereid. Laat je verwennen en maak gebruik van deze fantastische deal!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 33 mensen zeggen over Fidèle

9.3
(33 reviews)
Eten
9.4
Service
9.5
Sfeer
8.9
100%
Schrijf een review

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Spelen met smaak

P. op 05 september 2020
Geverifiëerd

"Culinair genieten in Drachten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een mooie verrassing. Fidèle betekent trouw en ik ga dit restaurant trouw blijven. Uitstekende keuken met een eigen tintje, super service, uitstekende wijn spijs combinatie en een top prijs/ kwaliteit verhouding. Een absoute aanrader in Drachten. Ga zo door!

Small 05b887bcff Small e8a10162ab Small 12974e493f Small 901060926b Small d19f1ac62c Small ab768ae597
Walter Seib op 03 september 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Absoluut de moeite waard. De grote Aanrader in Friesland. Verdient een plek in Lekker. Paar puntjes nog op de I en dan op naar de eerste ster. #lekker #fidele #friesland

George op 31 augustus 2020
Geverifiëerd

"Heerlijke zondags lunch! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Even geschrokken toen we de navigatie aanzetten en google en google maps waarschuwde dat het restaurant gesloten zou zijn.. Toch besloten er heen te rijden. Ook de openingstijden naast de deur gaven aan dat ze zondags gesloten zijn. Gelukkig waren ze dus wel open!!
En enorm genoten van de 5 gangen met uitbreiding ...

Lees hele review

Even geschrokken toen we de navigatie aanzetten en google en google maps waarschuwde dat het restaurant gesloten zou zijn.. Toch besloten er heen te rijden. Ook de openingstijden naast de deur gaven aan dat ze zondags gesloten zijn. Gelukkig waren ze dus wel open!!
En enorm genoten van de 5 gangen met uitbreiding van kaas. Er werd keurig rekening gehouden met mijn zwangerschap. Vriendelijke en vlotte bediening. We hebben genoten en komen ook graag nog eens terug! Onze favoriet was het entree, rivierkreeft met meloen en avocado! Wat een genot!

Small 00f66f4bae Small 6a00911061 Small 006d2788aa Small 78352d1d97 Small 344335f900 Small e130c22a56 Small 3b30aadece
Cora Vis op 31 augustus 2020
Geverifiëerd

"Een avond genieten."
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben gisteravond super lekker gegeten. Heerlijke amuses en prachtig opgemaakte, heerlijk smakende, originele gerechtjes. Hele vriendelijke bediening en een mooi wijnarrangement (bob). Kortom een avond genieten. We komen zeker terug.

Ineke op 27 augustus 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Drachten e.o.

Burgemeester Wuiteweg 18 9203 KK Drachten

Over Fidèle

Culinair genieten in het hartje van Drachten, dat doe je bij restaurant Fidèle. Fidèle staat voor loyaliteit en trouw, en dit stralen zij graag uit naar de gasten. De chef Gerry Trouw gaat in de keuken aan de slag met seizoensgebonden en regionale ingrediënten. De kunstwerkjes die hij creëert zijn modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. Wat kenmerkend is aan zijn kookstijl, zijn de subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Drachten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden