Knife fork icon red

Fouquet

8,4 (182 reviews)
98%

Wat 182 mensen zeggen over Fouquet

8.4
(182 reviews)
Eten
8.7
Service
8.4
Sfeer
8.1
98%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

delicious food, perfect service, very friendly staff. A beautiful evening!

louis op 07 oktober 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in een ontspannen sfeer "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij aten het 5 gangen luxe menu. 1maal vegetarisch, de ander eet alles. Het menu werd perfect aan onze wensen aangepast. De porties waren erg goed en aan het eind zaten wij beiden goed vol. Maar ook niet te vol, zodat we wel gewoon nog naar huis konden fietsen.

Yasmijn op 29 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij komen reeds 9 jaar bij Fouquet waarbij we meerdere keren per jaar van onze avond uit genieten in een stijlvolle omgeving met huiselijke en knusse sfeer. Het team van chef-kok Sebastiaan is zeer vriendelijk in de omgang en draagt vakkundig bij aan de gepaste wijnkeuze voor een optimale beleving van ons diner. Het...

Lees hele review

Wij komen reeds 9 jaar bij Fouquet waarbij we meerdere keren per jaar van onze avond uit genieten in een stijlvolle omgeving met huiselijke en knusse sfeer. Het team van chef-kok Sebastiaan is zeer vriendelijk in de omgang en draagt vakkundig bij aan de gepaste wijnkeuze voor een optimale beleving van ons diner. Het menu is gevarieerd en blijft ons iedere keer verassen door creatieve combinaties van verse basis ingredienten en producten met een fantastische smaakbeleving tot gevolg, van amuse tot het nagerecht. Ieder gerecht is chef-waardig opgemaakt, kleurrijk en volledig in balans. De afsluiter van onze perfecte avondje uit is een heerlijke cappuccino met bijbehorende extra's. Wij kijken graag uit naar ons volgende avondje uit bij Fouquet....

Raymond op 27 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk genoten van een drie gangen menu. Met veel liefde en passie gemaakt, zag er prachtig uit en smaakte voortreffelijk. Wij komen zeker nog een keer terug bij Fouquet!

Det op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Dinner at Fouquet"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

N/A

KP op 19 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Javastraat 31a 2585 AC Den Haag

Over Fouquet

Restaurant Fouquet in Den Haag staat bekend om haar gastvrijheid en sfeervolle ambiance. De Chef bereidt met dagverse producten en een passie voor ambachtelijke kookkunst heerlijke, seizoensgebonden Frans-Mediterrane gerechten.

De Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in gerechten met een herkenbare eenvoud en respect voor de traditie. Wie veelal op de markt loopt herkent zich in het feit dat culinair genieten ook kan voor een eerlijke prijs!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden