Knife fork icon red

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9,4 (75)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9.4
(75 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Fijn maar klein "
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie locatie. Het voorste gedeelte van het restaurant mooi en creatief ingericht. Buiten dineren was helaas niet mogelijk. (mooi uitzicht op de vijver en landschap) Bij de tafeltjes voor het raam naar de keuken toch vrij veel geluid uit de keuken. Op ons verzoek konden wij gelukkig verhuizen naar een rustig tafeltje voor in voorste gedeelte. Het 5 gangen diner was van hoge kwaliteit. Prima smaak combinaties en mooi opgemaakte gerechten. Heerlijk, op Sterren niveau. De porties zijn echter klein. Nu zijn wij geen grote eters en hadden hier dus net genoeg aan, maar indien je gewend bent normale of grote porties te eten, zal het niet genoeg zijn. Mooi wijn assortiment, echter de wijnkaart met A4tjes met een grote klem bovenaan leest niet echt gemakkelijk. Prima wijn arrangement met goede uitleg. De maître kwam soms een beetje "belerend" over. Al met al een fijne avond gehad.

Elly & Bert Slot op 09 augustus 2018

"Heerlijk eten op een prachtige plek"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk eten op een prachtige plek.

Mirjam op 02 augustus 2018

"reis door verleden en heden"
8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

Het eten was heerlijk.
De beschrijving van het eten ging vaak te snel en automatisch. Van de wijnen heb ik op een paar punten na alleen het woord zuurgraad , zuurgraad en nog eens zuurgraad onthouden. Voor mij niet een omschrijving die bij me past.
Ik ben er van uitgegaan dat de wijnen zorgvuldig zijn gekozen.

We hebben heerlijk gegeten , Het viel me op dat er in het restaurant plekken zijn waar je in veel privacy kunt eten en plekken met minder privacy omdat je als gasten dichter op elkaar zit. Wij hadden zo'n plek, voor een etentje met zijn tweeën vind ik dat minder geschikt.
De gangen werden zonder teveel snelheid en pauzes gereserveerd. Dat is prettig. In de keuken liep ook alles gestroomlijnd hetgeen een rustig beeld gaf.
Voltaire op kasteel Broekhuizen is een aanrader!!!!!

mia muijsers op 01 augustus 2018

"Aangenaam verrast"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We waren aangenaam verrast dat er zo dichtbij onze woonplaats zo een mooi restaurant zit. De omgeving is ook fantastisch. Het zal dan ook niet de laatste keer zijn dat wij hier gaan komen. Jullie hebben er dus een promotor bij.

Jeannette op 28 juli 2018

"Heerlijk gegeten in top ambiance!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wat was het een culinair festijn bij Parc Broekhuizen. Heerlijke amuses, 6 gangen en bijbehorende wijn. Binnen mooi, buiten fantastisch! Een aanrader!

Jolijn op 28 juli 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

Over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen. 


Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin. 


Wil jij ook genieten van een geweldig 5-gangenmenu samengesteld door Jacob Jan Boerma***? Reserveer dan snel jouw tafeltje! 

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden