Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9,4 (103)

Wat zeggen mensen over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9.4
(103 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Heel fijn!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Bediening vlot en aangenaam jeugdig. Ongedwongen genieten van heerlijke gerechten en fijne wijnen in een spectaculair gerestaureerd pand uit de 17de eeuw.

Tineke op 19 maart 2018

"Genoten, verrast, chique maar toch informele sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van het vijf gangen diner tijdens de restaurant week. Prachtig landgoed, prachtige ambiance binnen. Deftig en modern. Chique en informeel. Deskundig en prettig personeel. We voelden ons de koning te rijk. Ook heerlijk gegeten en ons laten verrassen en overweldigen van alle prachtige dingen die langs kwamen en de bijzondere smaken. Ook voor ons (we gaan vrijwel nooit naar een hoogstaand restaurant) was alles heerlijk te eten.

Menno op 18 maart 2018

"Fijne avond"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Wat een mooie plek! Dineren met uitzicht op het park, zolang het nog niet donker was. We hebben nu al zin om in de zomer terug te komen. Ook vanwege het eten uiteraard, wat zeer smakelijk was, mooi opgemaakt en in goede porties. De bediening was prettig en het was leuk om de koks in die prachtige keuken aan het werk te zien. De eerste gang (tartaar van makreel met o.a. citroengras en kaffirlimoen) was onze favoriet. Tot slot: fijn dat we karafjes kraanwater konden krijgen. Veel lekkerder dan flessenwater!

Annemieke Postema op 17 maart 2018

"15 maart"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij waren de eersten op donderdagavond; lege restaurants hebben iets vreemds maar ons werd verzekerd dat het restaurant volgeboekt was, hetgeen uiteindelijk ook bleek te kloppen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik door de naam van de heer Boerma werd getriggerd om hier te gaan dineren.
De gerechten zijn zowel optisch als qua smaak subliem; we hebben-nog-niet bij de Leest*** gedineerd maar snappen dat de heer Boerma een (consultative) rol speelt op de achtergrond. Aanvankelijk dacht de schrijver dezes dat er een iets duidelijker verband was maar de realiteit is dat (enkele) mensen hier in de keuken bij de Leest hebben gewerkt. Dat is merkbaar, en hoe!
Smaken op elkaar afgestemd, bediening losjes maar kundig, ambiance voortreffelijk (wie schreef iets over akoestiek, waar heeft u het over?).

Kortom een culinaire voortreffelijkheid waar sommige sterrenrestaurants nog veel van kunnen (nee, moeten) leren.
De te verkopen supplementen komen iets te commercieel over in mijn beleving maar who cares?
Zeer plezierige avond gehad tegen een (relatief) billijk tarief; hier gaan sterren stralen.

Tom op 16 maart 2018

"Parc Broekhuizen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een prachtige locatie. De bediening en het eten was erg goed. Het word tijd dat ze een ster gaan krijgen.

Lexy op 16 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

Over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen.

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin.

Ervaar het zelf en geniet van de heerlijke creaties van restaurant Voltaire in Leersum!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden