Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9,4 (103)

Wat zeggen mensen over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9.4
(103 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Heerlijk dineren in een perfecte locatie"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We kenden Parc Broekhuizen en Restaurant Voltaire niet en waren bijzonder verrast. De aanrijroute is al overdonderend. We werden keurig ontvangen en naar onze plaatsen begeleid. Een jong team met bijzonder veel enthousiasme en dat straalt het uit. Er werd op een aparte manier uitleg gegeven over de ambiance en het menu. Ze kunnen absoluut nog uitgroeien tot veel grotere hoogte indien ze dat willen, maar het plezierige was dat men absoluut niet opdringerig was en een zeer ongedwongen sfeer creëerden.
De geserveerde amuses en gerechten waren subliem en wij als kritische gourmands hadden hier en daar een opmerking waar serieus kennis van genomen werd. Al met al een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Yolande Steenhuis op 05 oktober 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Schitterende locatie, maar pas echt onderscheidend was de vriendelijke, attente en professionele staf van Voltaire. Het eten vonden we ware kunstwerkjes. Heerlijke avond gehad.

Marjan op 02 oktober 2019

"Uitstekend genoten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben samen met ons gezelschap de liefde gevierd onder het genot van het heerlijke, verrassende verrassingsdiner bij Parc Broekhuizen. De bijpassende wijnen met zure tonen pasten hier uitstekend bij! Wat een sfeer en ambiance. Prachtige en knusse woonkamer in een prachtig statig gerenoveerd pand midden in de natuur. Perfecte locatie op een druilerige zondagmidddag / -avond. De zon en warmte scheen ook binnen, ondanks het slechte weer. Complimenten aan de chefs en de keukenbrigade, eveneens aan de sommelier en de bediening. Wij hebben meer dan genoten!

Esther Kaufmann op 30 september 2019

"Superb!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Although this restaurant requires some effort to reach if you take the public transportation, it totally worth it! the table is next to the window which brings a stanning view. The service is super thoughtful and kind, the menu are explained pretty well. The restaurant even helped bring me back to the bus station via car since it was raining and it will take decades to walk to the station. Super touching! Highly recommend!

Spencer op 29 september 2019

"Excellent Dining Experience "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

The food was delicious, the service was impeccable and overall we thoroughly enjoyed the entire experience! Will definitely return in the near future!

Josephine op 29 september 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

Over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen.

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin.

Ervaar het zelf en geniet van de heerlijke creaties van restaurant Voltaire in Leersum!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden