Knife fork icon red

Residence Rhenen

8,7 (418 reviews)

Wat 418 mensen zeggen over Residence Rhenen

8.7
(418 reviews)
Eten
8.6
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"dineren bij de recidance Rhenen"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We werden zeer vriendelijk ontvangen. we hadden een fijne tafel en dicht bij de keuken. Wat minder goed was dat je in de keuken kon kijken waar veel gepraat werd en een onrustige sfeer uitstraalde. Het eten en drinken werd op tijd geserveerd en was heerlijk. tijdens het laatste eten werd er al druk schoongemaakt wat...

Lees hele review

We werden zeer vriendelijk ontvangen. we hadden een fijne tafel en dicht bij de keuken. Wat minder goed was dat je in de keuken kon kijken waar veel gepraat werd en een onrustige sfeer uitstraalde. Het eten en drinken werd op tijd geserveerd en was heerlijk. tijdens het laatste eten werd er al druk schoongemaakt wat ook weer een onrustige indruk maakte. Op het laatste moment waren er alleen nog twee dames van de bediening, de rest van het personeel was al vertrokken.
Wat opmerkelijk was dat men aan mij vroeg wat de waarde was van de cards en werd mijn antwoord over de waarde meteen werd geaccepteerd.
Al met al toch een ervaring waar we graag een herhaling willen geven.

Rob van Leeuwen op 15 oktober 2017

"Slecht, en geen Dini gcitytarief"
5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Een zeer teleurstellende ervaring, nadat de vorige keer zo goed was bevallen. Deze keer was de ervaring ronduit SLECHT.

Vriendelijke mensen, maar het ging mis bij het hoofdgerecht. In mijn steak zaten heel veel zenen. Eigenlijk hoopte ik dat dit in slechts 1 van de vier plakjes zou zitten, maar uiteindelijk lagen...

Lees hele review

Een zeer teleurstellende ervaring, nadat de vorige keer zo goed was bevallen. Deze keer was de ervaring ronduit SLECHT.

Vriendelijke mensen, maar het ging mis bij het hoofdgerecht. In mijn steak zaten heel veel zenen. Eigenlijk hoopte ik dat dit in slechts 1 van de vier plakjes zou zitten, maar uiteindelijk lagen er vier uitgekauwde stukken zeen op de rand van mijn bord.
Goed, dan had ik het eerder terug moeten sturen naar de keuken, maar wat als de rest wel goed was geweest?

De serveerster kwam terug met een uitleg dat er waarschijnlijk zenen in mijn vlees hadden kunnen zitten en bood een zwak excuus namens de keuken aan. Waarmee mijn mislukte hoofdgerecht absoluut niet goed werd gemaakt.

De teleurstelling werd nog eens extra toen ik thuis de bon nog even nakeek. Tot mijn verbazing bleek dat ik de normale tarieven had betaald en geen DiningCity-korting had gekregen.
Deze keer was de ervaring zelfs de door DiningCity aangekondigde toeslag, vanwege het feit dat Residence Rhenen tot de 250 beste restaurants behoort, niet waard.

Heel erg jammer.

Kees van Lunsen op 07 mei 2016

"Slecht, en ook nog eens geen DinningCityPrijs"
5.0 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 8

Zonder enige twijfel een goed restaurant, maar gisteren (6 mei toen wij daar aten) absoluut NIET!
Met name mijn steak liet zwaar te wensen over, doordat er veel zenen door het vlees zaten. Meer dan de helft van mijn vlees lag dus als mislukte kauwgom op de rand van het bord en het enige dat eraf kon was een korte v...

Lees hele review

Zonder enige twijfel een goed restaurant, maar gisteren (6 mei toen wij daar aten) absoluut NIET!
Met name mijn steak liet zwaar te wensen over, doordat er veel zenen door het vlees zaten. Meer dan de helft van mijn vlees lag dus als mislukte kauwgom op de rand van het bord en het enige dat eraf kon was een korte verklaring dat dit kon voorkomen en een zwak excuus van de keuken. Voor de rest had ik dus gewoonweg pech gehad.
En dat voor zo'n prestigieus restaurant.

Pas toen ik thuis was realiseerde ik mij dat ik de volle mep had betaald. Dus niks DinningCity-korting.

Mijn totaaloordeel is dus een zware onvoldoende voor dit restaurant. Het is zelfs de extra opslag, omdat het tot de 250 beste restaurants behoort, niet waard.
Zeer teleurstellend en op basis van deze slechte ervaring geen aanrader. Maar daar zal Residence Rhenen verder lak aan hebben.

Kees van Lunsen op 07 mei 2016

"Top"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zo als altijd zeer goed

Willem op 11 april 2016

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Vier gangen. Zowel vlees als vis prachtig op het bord en goed van smaak. Bijzondere combinaties. Gastheren en gastvrouwen waren vriendelijk en weten waar ze het over hebben. We hebben echt een fijne avond gehad.

Kay Neven op 10 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Elst (Gelderland) e.o.

Veenendaalsestraatweg 50 3921 EC Elst (Gelderland)

Over Residence Rhenen

Tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, ligt Residence Rhenen. Een natuurlijke oase van rust, tevens een bron van uitbundige vreugde. Geheel van deze tijd en toch heerlijk klassiek in uitstraling en gastvrijheid. In Residence Rhenen is alles erop gericht dat u zich onmiddellijk thuis voelt en dat het u aan niets mag ontbreken. 

Met de diverse gelegenheden die Residence Rhenen biedt, een aantal zalen in ’t Koetshuis, a la carte restaurant “de Rotisserie” en een prachtige bruidssuite in het Chalet, kunt u naar eigen wens en smaak genieten van deze prachtige ambiance.

Deze site zal u een indruk geven wat wij u kunnen bieden. Echter ieder persoon en organisatie kent haar/zijn eigen wensen. Graag denken wij mee om uw bijeenkomst en/of diner geheel op maat voor u te organiseren. Wij staan graag voor u klaar voor een advies en/of offerte op maat.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Elst (Gelderland) e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden