Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 120 mensen zeggen over De Ridderhof
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was heerlijk.zag er ook mooi uit op mooie borden. Bediening vlot en vriendelijk en wisten waar ze het over hadden
De ontvangst is gastvrij en ongedwongen met een heerlijk glas wijn aan de bar waar ook de amuse werd geserveerd. Een tip; zorg ook daar voor een servet.
Daarna aan tafel waar de bediening vlot en attent is. Het tempo van serveren van de gerechten is precies goed! Dus niet alleen chapeau voor de kwaliteit van het e...
De ontvangst is gastvrij en ongedwongen met een heerlijk glas wijn aan de bar waar ook de amuse werd geserveerd. Een tip; zorg ook daar voor een servet.
Daarna aan tafel waar de bediening vlot en attent is. Het tempo van serveren van de gerechten is precies goed! Dus niet alleen chapeau voor de kwaliteit van het eten maar ook voor de doorloop in de keuken.
Voor wat betreft de smaak en kwaliteit: heerlijk en geweldig! Mooie smaak combinaties en je hoeft na de Ridderhof niet langs de snackbar... Hoeveelheden zijn precies goed.
Wederom heerlijk gegeten en genoten! Dank Nico Mateovic en zijn chef (!) en verdere team.
Heerlijke gerechten en tussen de gangen werd steeds net genoeg tijd ingeruimd zodat je weer zin kreeg in de volgende gang: oplettend personeel
Het was goed verzorgt. Bediening was aardig, begin van de avond wat sneller als naar het einde toe. Eten was heerlijk. Sfeer was uitstekend.
Al met al geslaagde avond
De kwaliteit is voortreffelijk, zowel buiten als binnen een rustieke omgeving. Het is goed bezet. Er zit veel tijd tussen de gangen. Een avondvullend diner dus. Bediening zeer vriendelijk maar keek gericht er naast, waardoor portemonnee op tafel en oogcontact proberen te krijgen leidde tot zélf naar binnen lopen. Dat behoeft aandacht.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maassluis e.o.
Over De Ridderhof
Keuken: Frans
Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten. Kruiden, eetbare bloemen en groenten uit de moestuin, de gerechten worden bereid uit de mooiste ingrediënten die met de grootste zorg geselecteerd zijn. Franse verfijndheid, Italiaanse raffinement en Hollandse traditie strijden om de eer in de keuken.
Zoals de patron cuisinier de gasten met zijn kookkunsten weet te bekoren, zo worden de gasten met veel warmte en gastvrijheid onthaald. Het team verstaat hun vak namelijk als geen ander en zorgen er dan ook voor dat het je aan niets ontbreekt.