De Ridderhof

Frans | €€€
8,4 (119 reviews)
96% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van De Ridderhof

Wat 119 mensen zeggen over De Ridderhof

8.4 Gebaseerd op 119 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verhouding prijs/kwaliteit teleurstellend"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Het verrassingsmenu was prima, we namen bij iedere gang een daarbij passend glas wijn. Er vanuit gaande dat de prijs van een glas wijn (in dit geval namen we een Medoc bij het hoofdgerecht) niet exorbitant hoog zou zijn, werden we toen we de rekening kregen onaangenaam verrast. €8 per glas! Overigens vonden we de en...

Lees hele review

Het verrassingsmenu was prima, we namen bij iedere gang een daarbij passend glas wijn. Er vanuit gaande dat de prijs van een glas wijn (in dit geval namen we een Medoc bij het hoofdgerecht) niet exorbitant hoog zou zijn, werden we toen we de rekening kregen onaangenaam verrast. €8 per glas! Overigens vonden we de entourage en de bediening niet passend bij De Ridderhof (was vroeger een klasserestaurant). Jonge bediening die helaas het horeca-gen niet bezitten. Niet voor herhaling vatbaar.

Atiki op 22 oktober 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 10

mooi oud pand, smaakvol ingericht. geeft een warm gevoel. dicht bij de snelweg a20. De service was passend. Het eten had iets verfijnder kunnen zijn. (bv steak tartaar waren stukken vlees met de te weinig toebehoren waarddor jet gevoel had dat je stukken vlees at. Verder prima

Jan en Joke op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

4.7 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 6

Onbekwaam personeel die gedurende de avond meerdere missers hadden, erg jammer want het eten was wel erg lekker. Persoonlijk gereageerd naar restaurant eigenaar, geen reactie terug gekregen. Bevelen dit restaurant dus niet aan, helaas!

Kruithof op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

"Goed maar niet echt biezonder"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Het eten is smakelijk, de porties waren goed. Wat ik miste was een goede saus bij het hoofdgerecht. Verder was het eten wat vlak.

Martin Spierings op 28 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Alweer heerlijk. Gegeten bij de Ridderhof, alleen de bediening was niet zoals zee dat gewend zijn.

Nicolette Blommers op 27 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maassluis e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Ridderhof

Keuken: Frans

Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten. Kruiden, eetbare bloemen en groenten uit de moestuin, de gerechten worden bereid uit de mooiste ingrediënten die met de grootste zorg geselecteerd zijn. Franse verfijndheid, Italiaanse raffinement en Hollandse traditie strijden om de eer in de keuken.

Zoals de patron cuisinier de gasten met zijn kookkunsten weet te bekoren, zo worden de gasten met veel warmte en gastvrijheid onthaald. Het team verstaat hun vak namelijk als geen ander en zorgen er dan ook voor dat het je aan niets ontbreekt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maassluis e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden