Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 119 mensen zeggen over De Ridderhof
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het verrassingsmenu was prima, we namen bij iedere gang een daarbij passend glas wijn. Er vanuit gaande dat de prijs van een glas wijn (in dit geval namen we een Medoc bij het hoofdgerecht) niet exorbitant hoog zou zijn, werden we toen we de rekening kregen onaangenaam verrast. €8 per glas! Overigens vonden we de en...
Lees hele reviewHet verrassingsmenu was prima, we namen bij iedere gang een daarbij passend glas wijn. Er vanuit gaande dat de prijs van een glas wijn (in dit geval namen we een Medoc bij het hoofdgerecht) niet exorbitant hoog zou zijn, werden we toen we de rekening kregen onaangenaam verrast. €8 per glas! Overigens vonden we de entourage en de bediening niet passend bij De Ridderhof (was vroeger een klasserestaurant). Jonge bediening die helaas het horeca-gen niet bezitten. Niet voor herhaling vatbaar.
mooi oud pand, smaakvol ingericht. geeft een warm gevoel. dicht bij de snelweg a20. De service was passend. Het eten had iets verfijnder kunnen zijn. (bv steak tartaar waren stukken vlees met de te weinig toebehoren waarddor jet gevoel had dat je stukken vlees at. Verder prima
Onbekwaam personeel die gedurende de avond meerdere missers hadden, erg jammer want het eten was wel erg lekker. Persoonlijk gereageerd naar restaurant eigenaar, geen reactie terug gekregen. Bevelen dit restaurant dus niet aan, helaas!
Het eten is smakelijk, de porties waren goed. Wat ik miste was een goede saus bij het hoofdgerecht. Verder was het eten wat vlak.
Alweer heerlijk. Gegeten bij de Ridderhof, alleen de bediening was niet zoals zee dat gewend zijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maassluis e.o.
Over De Ridderhof
Keuken: Frans
Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten. Kruiden, eetbare bloemen en groenten uit de moestuin, de gerechten worden bereid uit de mooiste ingrediënten die met de grootste zorg geselecteerd zijn. Franse verfijndheid, Italiaanse raffinement en Hollandse traditie strijden om de eer in de keuken.
Zoals de patron cuisinier de gasten met zijn kookkunsten weet te bekoren, zo worden de gasten met veel warmte en gastvrijheid onthaald. Het team verstaat hun vak namelijk als geen ander en zorgen er dan ook voor dat het je aan niets ontbreekt.