Knife fork icon red

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

7,9 (120 reviews)

Wat 120 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

7.9
(120 reviews)
Eten
7.9
Service
8.1
Sfeer
7.7
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker gegeten

H vd Have op 08 april 2019

"Raar"
6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

Heel erg jammer dat je bij bijna elk gerecht bij moest betalen, het diner was lekker maar de prijs was daarvoor echt te hoog. De slaapkamer was gedateerd, het douchen in bad was erg onhandig en het kon niet anders dat de badkamer aan een kant blank stond. De vloerbedekking op de kamer en in de gang zat vol (chloor??...

Lees hele review

Heel erg jammer dat je bij bijna elk gerecht bij moest betalen, het diner was lekker maar de prijs was daarvoor echt te hoog. De slaapkamer was gedateerd, het douchen in bad was erg onhandig en het kon niet anders dat de badkamer aan een kant blank stond. De vloerbedekking op de kamer en in de gang zat vol (chloor??) vlekken. Wij vonden het ook jammer dat we het raam niet op een haak konden zetten zodat er wat frisse wind binnen kon komen, het was erg warm ondanks dat we de radiator uit hadden gezet. De stoelen in het restaurant moeten hoognodig schoon gemaakt worden in de randen rechts en links zit het vol etensresten en kruimels. Verder vriendelijk personeel

Ingrid Margry op 05 maart 2019

"Auberge de Kieviet"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Beetje oubollig restaurant. Veel gerechten moet bijbetaald worden ondanks bon dining city. Stoelen versleten en tafels te laag waardoor je benen krap vast zitten. Mayonaise in een zakje bijleveren past meer bij een cafetaria. Lift stonk overdag naar riool lucht en ‘s avonds naar frituur lucht uit de keuken. De hote...

Lees hele review

Beetje oubollig restaurant. Veel gerechten moet bijbetaald worden ondanks bon dining city. Stoelen versleten en tafels te laag waardoor je benen krap vast zitten. Mayonaise in een zakje bijleveren past meer bij een cafetaria. Lift stonk overdag naar riool lucht en ‘s avonds naar frituur lucht uit de keuken. De hotel kamers zijn ook gedateerd en eigenlijk zou het hotel wel een opknapbeurt verdienen in zijn geheel.

Robert op 28 februari 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Smaak van het eten was ok. Menukaart was ok. Maar wel apart dat je bij meer dan de helft van de gerechten een toeslag moet betalen. Wij maakten gebruik van diningcity. Al met al prijs kwaliteit....niet in orde en dus niet voor herhaling vatbaar.

V.d. Linde op 10 februari 2019

"Lekkere maaltijd op een schitterend terras"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke zalmsalade vooraf.
Prima scholfilet als hoofdgerecht
Uitstekende creme brulee met ijsbolletje als dessert.
Vriendelijke bediening met attente bezorging van bakje water voor Roefke en Billie onze twee honden!

Carla Korswagen op 20 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wassenaar e.o.

Stoeplaan 27 2243 CX Wassenaar

Over Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet is gelegen aan de rand van de villawijk De Kieviet in Wassenaar. Het hotel is gevestigd in een voormalig theehuis, de perfecte setting voor een romantische gelegenheid. Dankzij de unieke ligging van het hotel, is dit de ideale bestemming voor een paar dagen weg.

In het restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet ontdek je smaakvolle seizoensgebonden producten. Unieke gerechten die vol gedrevenheid door de chef-kok en zijn keukenbrigade zijn bereid. Het personeel helpt je graag bij het geven van advies over de wijnen of bij het kiezen van een gerecht.

Naast comfortabele kamers en een befaamd restaurant beschikt Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet ook over een prachtig loungeterras. Het restaurant beschikt dus over een meerdere plekken waar je ideaal kunt genieten.

Waar wacht je nog op? Kom snel langs bij Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wassenaar e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden