Bar & Kitchen Copper

9,0 (1 review)
100%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat mensen zeggen over Bar & Kitchen Copper

9.0 Gebaseerd op 1 review. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Gewoon heel goed"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Op een recente groepsreis die eindigde in Amsterdam, logeerden we in een ander hotel rond het blok. We waren op eigen gelegenheid voor het diner op een avond, dus echtgenoot en ik vonden toevallig dit restaurant (Bar en keuken Copper), gelegen op het straatniveau van het Hotel NH Amsterdam Centre. Wat een geweldige ...

Lees hele review

Op een recente groepsreis die eindigde in Amsterdam, logeerden we in een ander hotel rond het blok. We waren op eigen gelegenheid voor het diner op een avond, dus echtgenoot en ik vonden toevallig dit restaurant (Bar en keuken Copper), gelegen op het straatniveau van het Hotel NH Amsterdam Centre. Wat een geweldige vondst. We vroegen ons af waarom de rest van de wereld er niet was.

Het was stil, de service was onverwacht, en het eten was geweldig. We wilden gewoon iets simpels, dus bestelde ik tomatensoep, salade, brood, friet en een biertje. Het was allemaal perfect. Gewoon echt heerlijk.

Het hotel met dit café en de bar bevindt zich in de buurt van het Rijksmuseum, dus dat is de locatie. Een verborgen juweeltje.

Joanna op 18 november 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar & Kitchen Copper

Bar & Kitchen Copper is het onlangs gerenoveerde restaurant van het NH Amsterdam Centre hotel, gelegen midden in het culturele hart van Amsterdam. Dankzij de centrale ligging in het mooie Museumkwartier is het slechts een korte wandeling naar diverse bekende musea als het Rijksmuseum en Van Gogh Museum, tevens ligt de ingang van het Vondelpark op nog geen 100 meter afstand. Het hotel is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. Bar & Kitchen Copper biedt een fantastisch uitzicht op de stad en u kunt kiezen uit heerlijke gerechten en cocktails van het menu. De bar is geopend vanaf 11:00 uur in de ochtend, ideaal voor een kopje koffie of een snack. Ontspan met vrienden of vind een rustig plekje voor uzelf - de bar is open tot middernacht, dus er is genoeg tijd om te relaxen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden