Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

The Park

€ 34,50

Overheerlijk 2-gangen lunch + wijn arrangement - water - kofie/thee

The Park

8,5 (164)

Overheerlijk 2-gangen lunch + wijn arrangement - water - kofie/thee € 34,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijk 2-gangen lunch + wijn arrangement - water - kofie/thee
€ 34,50

Nu bij DiningCity kunt u een fantastisch 2-gangen lunch met wijnarrangement, amuse, water, koffie/thee voor maar €34,50- per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Subliem ALL-IN 4-gangen diner
€ 69,50

De gerechten van Restaurant The Park kenmerken zich door haar kwaliteit en eenvoud met een speelse twist. Alle gerechten zijn in een kleine en normale afmeting te bestellen. Ideaal om te proeven en te delen.

Wij presenteren u smaakvolle gerechten en kiezen, met zorg en respect voor de natuur onze ingrediënten. Eigentijdse gastronomie vanuit de klassieke basis.

Nu alleen bij DiningCity kunt u een fantastisch 4-gangen ALL-IN diner met wijnarrangement, amuse, water, koffie/thee voor maar €69,50- per persoon.

Reserveer snel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 november 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The Park

8.5
(164 reviews)
Eten
8.6
Service
8.8
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Mooi avond"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ik vind het interieur stylish, maar misschien ontbrekt het een betje een intime sfeer. Het eten is fantatisch. Voor ons was het een van de beste Restaurant Week ervaringen ooit. Ook het personeel heft meet een heel professionele uitstraling en toch een hartelijke vriendelijk een waardevole bijdrag an dit zeer goede dinner.

Thomas E. op 11 maart 2015

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Mooie gerechten, prima bediening...

Myranda op 10 maart 2015

7.3 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk bereid, icm goede wijnen. Goede sfeer en ambiance. Helaas viel de bediening ons erg tegen. We moesten vaak en lang wachten en overal zelf om vragen.

Eefke op 10 maart 2015

7.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 8

heel lekker eten en goede wijn, eten duurde wel lang vooral het hoofdgerecht. had het idee dat prijzen van de dranken omhoog waren aangepast voor restaurantweek. mooie ingericht en leuke warme sfeer!

Catherine Reinards op 10 maart 2015

"Degelijk"
8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Lekker gegeten. De gerechten hadden wat ons betreft echter wel iets avontuurlijker gemogen - al kan ik me voorstellen dat je voor een restaurantweekmenu niet ver van de mainstream af wil wijken. Door de prijs van het extra kaasplankje en de wijn ben je uiteindelijk toch ongeveer evenveel kwijt als je 'normaal' uit eten zou gaan. Desondanks een aanrader. (De verwarming zou wel wat lager mogen).

Gijs op 09 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Westersingel 70 3015 LB Rotterdam

Over The Park

The Park restaurant heeft een eigentijds design, een sfeervolle aperitiefbar, Cigar Lounge, Private Dining en een prachtige veranda naar de stadstuin en het terras. In november 2017 kreeg restaurant The Park van Michelin een Bib Gourmand en Gault Milau. Een erkenning voor een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

GASTRONOMISCH LUNCHEN EN DINEREN IN HET HART VAN ROTTERDAM
Smaakvolle gerechten, eenvoudig en bijzonder. All-time favorites met een speelse twist. Dat zijn de gerechten van Restaurant The Park. In het centrum van Rotterdam, als onderdeel van Bilderberg Parkhotel Rotterdam, is The Park een hotspot voor Rotterdammers. Onder leiding van chefkok Richard de Vries en sommelier Jasper Mein is het de perfecte plek voor een business lunch, shared dining met vrienden of ‘gewoon’ en goed glas wijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden