Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Het Witte Paard

€€
7,6 (13 reviews)
73% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 13 mensen zeggen over Het Witte Paard

7.6 Gebaseerd op 13 reviews. 73% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"fijn dineren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

ontzettend genoten. heerljjk eten
heel gezellig

Ineke hendrickx op 26 maart 2023
Geverifiëerd

"Niet restaurant week waardig"
5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Jammer dat jullie niet het concept van de restaurant week voldoen, gewoon ala cart. De smaken waren vlak en zeker geen culinaire hoogstandjes.

Hans Smit op 25 september 2022
Geverifiëerd

"Tsja niet echt wat we verwachtten"
5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

Bij binnenkomst was ons welkom door de kok (?): " hallo, heeft u gereser... (draait zich om en vraagt)... waar komt dat klopgeluid vandaan? (Loopt vervolgens weg)... En daar staan we dan...
We zijn gebleven (nadat we verder liepen en bij iemand anders ons meldden, werden we verder geholpen): het eten smaakte ons g...

Lees hele review

Bij binnenkomst was ons welkom door de kok (?): " hallo, heeft u gereser... (draait zich om en vraagt)... waar komt dat klopgeluid vandaan? (Loopt vervolgens weg)... En daar staan we dan...
We zijn gebleven (nadat we verder liepen en bij iemand anders ons meldden, werden we verder geholpen): het eten smaakte ons goed. Het restaurantgedeelte was fris en oncomfortabele.
We hadden er in totaliteit meer van verwacht.

Juultje op 14 april 2022
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Eten was ok maar niet bijzonder. Carpaccio, sate en tiramisu. Daarmee redelijk aan de prijs. Voor 40 euro had ik in de restaurant week meer verwacht. Personeel zeer vriendelijk. Menu had niets met de restaurantweek te maken. Zelfde kaart en prijs als altijd. Ook geen extraatje oid. De foto's van de mooie opgemaakte borden komen niet overeen met werkelijkheid.

L op 10 april 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

Was erg lekker, maar had niets te doen met restaurant week. Kon gewoon van de kaart bestellen en prijs was hetzelfde. Dat vond ik jammer. Meestal is de restaurant week bedoeld om je met je specialiteiten in een surprise menu naar je restaurant te lokken en dan mogelijk zieltjes te winnen dat de mensen vaker terugkomen.

Frans Bosters op 24 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Witte Paard

Gelegen in het oude centrum van Etten-Leur bevindt zich Hotel Het Witte Paard; een knus familie hotel waar je heerlijk tot rust kan komen.

In het restaurant geniet je van een 3-gangen menu met heerlijke huisgemaakte gerechten. Daarbij heb je de keuze uit een prachtige wijn assortiment.

Naast de voortreffelijke keuken is ook de enorme gastvrijheid aanwezig. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat je ultiem kan genieten van je 3-gangen diner en zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden