Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten | €€
9,1 (257 reviews)
98% aanbevolen

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten | €€
9,1 (257 reviews)
98% aanbevolen

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Chef's lunch
€ 31,50

Visrestaurant De Stroper doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's lunch. Ontdek Visrestaurant De Stroper nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij Visrestaurant De Stroper!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 75,50 € 61,-

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 61,- p.p.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Luxe menu
€ 47,50

Visrestaurant De Stroper doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen luxe menu. Ontdek Visrestaurant De Stroper nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen luxe menu.

Reserveer nu jouw tafel bij Visrestaurant De Stroper!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 34,50

Visrestaurant De Stroper doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Visrestaurant De Stroper nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Visrestaurant De Stroper!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Let op! Het restaurant werkt met shifts, dit betekent dat je tot 19:30 uur de tijd hebt om te genieten van het 3-gangen Chef's diner ongeacht de tijd van de reservering.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 257 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

9.1 Gebaseerd op 257 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"een aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

lekker gegeten, erg goed klaargemaakt, goed bediening, fijne sfeer. kortom we waren er even helemaal uit.

Dirk Franssens op 09 maart 2014

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

WE werden hartelijk ontvaqngen. Ze wisten van onze reservering.
Rustig tafeltje toegewezen gekregen.
Origineel aperitief.

3-gangen-menu hadden we tevoren besteld en dat klopte ook. Niet te veel aandrang om het uit te breiden.

Eenvoudige wijnkeuze ook geen bezwaar.

Kwaliteit van voorgerecht en hoofdgerecht uitstekend.

Dessert gevarieerd. Origineel.

Fijne avond.

Ruud van Doorn op 06 september 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Woensdagavond heerlijk gegeten in restaurant De Stroper. Ondanks de zomerse temperatuur was het binnen heerlijk koel. Zeer gastvrij ontvangen. Goede uitleg van het menu en bijpassende wijnen. Later nog een gesprek met de chefkok gehad want wij waardeerden zijn combinaties van de diverse vis- en schaaldieren met verse biologische groenten heel erg. Een succes. Wat ons betreft verdient hij een ster.

Anoniem op 06 september 2013

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ontzettend lekker gegeten tijdens de restaurantweek.
Prettige ontvangst. Uitgebreide uitleg van het menu.
Lekker brood op tafel en heerlijke wijn.
Kortom aanrader.

Marielle Kusters op 06 september 2013

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

De ontvangst was zeer vriendelijk en heel attent.
De bediening was ook zeer vriendelijk en gaf je een gevoel vooral van je op je gemak voelen.
We kregen een goede uitleg over het menu en aanvullende suggesties.
Prima adviezen bij de keuze van wijnen in combinatie met het gekozen menu.
Er werd niets overhaast gedaan.

Komen hier zeker nog eens terug.

Anoniem op 04 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden