Visrestaurant De Stroper

€ 39,50 € 31,50

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten
8,9 (194 reviews)
97%

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 194 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

8.9 Gebaseerd op 194 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Topper "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een bijzondere samenstelling van smaken. Een ervaring voor de smaakpapillen!

Joke Nouwt op 30 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel gezellig en heerlijk eten

Theo Quast op 30 oktober 2021
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Kwaliteit verhouding prima,lekker ongedwongen gegeten ,leuke plek.

Elly Kuiper op 29 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super restaurant met vriendelijke bediening in een leuke ambiance

Herman van Eck op 28 oktober 2021
Geverifiëerd

"Prima restaurant"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

We hebben onlangs voort te eerst bij De Stoper gaan dineren. Fijn ontvangen, goede uitleg van de gerechten en wijnen die prima smaken en vriendelijk personeel. Wij hadden voor de 5 gangen gekozen die proportioneel wel erg karig waren. We hebben wel de heerlijke eigen gebakken brood tussen de gerechten gemist, ook ni...

Lees hele review

We hebben onlangs voort te eerst bij De Stoper gaan dineren. Fijn ontvangen, goede uitleg van de gerechten en wijnen die prima smaken en vriendelijk personeel. Wij hadden voor de 5 gangen gekozen die proportioneel wel erg karig waren. We hebben wel de heerlijke eigen gebakken brood tussen de gerechten gemist, ook niet aangeboden. Ondanks de 5 gangen bij thuiskomst onze magen nog wel aangevuld. Aantal keren Parkheuvel Rotterdam en vele andere goede restaurants bezocht maar nooit de behoefte gehad na afloop onze magen aan te vullen. Ook de stoelen waren hard en kregen wij bij gerecht 4 last van onze rug, heel jammer. Een volgende keer kiezen we, tot onze spijt, toch niet meer voor De Stropen.

F.N. Koster op 28 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden