Visrestaurant De Stroper

€ 39,50 € 31,50

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten
9,0 (195 reviews)
97%

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 195 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

9.0 Gebaseerd op 195 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aanbevolen!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Bij De Stroper geluncht in het kader van de Restaurantweek. Gastvrij ontvangen in een eigentijds restaurant, met een mooie tafel aan het raam. Als aperitief een heerlijke vers geperste jus d'orange in een royaal glas. Een mooi opgemaakt en smakelijk voorgerecht, gevolgd door een heerlijke heilbot. Als dessert heerli...

Lees hele review

Bij De Stroper geluncht in het kader van de Restaurantweek. Gastvrij ontvangen in een eigentijds restaurant, met een mooie tafel aan het raam. Als aperitief een heerlijke vers geperste jus d'orange in een royaal glas. Een mooi opgemaakt en smakelijk voorgerecht, gevolgd door een heerlijke heilbot. Als dessert heerlijk ijs en mousse. Ook de afsluitende koffie met een chocolade "lolly" beviel prima. Naast het eten was ook de bediening dik in orde: vriendelijk en gastvrij. Al met al zeer tevreden!

M&P op 15 maart 2015

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als niet echte visliefhebbers waren we blij verrast met het menu tijdens de restaurantweek. Het eten zag ersmaakvol uit en was ook heerlijk. Als hoofdgerecht schelvis. Nooit geweten dat dat zo lekker kon zijn. De bediening was zeer vriendelijk en gaf je echt het gevoel dat je meer dan welkom was. De huiswijn was van...

Lees hele review

Als niet echte visliefhebbers waren we blij verrast met het menu tijdens de restaurantweek. Het eten zag ersmaakvol uit en was ook heerlijk. Als hoofdgerecht schelvis. Nooit geweten dat dat zo lekker kon zijn. De bediening was zeer vriendelijk en gaf je echt het gevoel dat je meer dan welkom was. De huiswijn was van goede kwaliteit voor een goede prijs. De sfeer en uitstraling was perfect. Veel beter dan op de foto's op hun site

Annelies op 15 maart 2015

"fijne avond, heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuke sfeer, lekkere stoelen, bediening correct en kennis van zaken. Mooie gerechten.

G Slager op 14 maart 2015

"heerlijk!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer gastvrije ontvangst en service.
Menu met een extra gang uitgebreid. Alles voldeed aan onze verwachtingen.
Wij komen hier regelmatig en iedere keer is een feestje. Zo ook tijdens de restaurantweek.
Mooi opgemaakte gerechtjes en lekkere combinaties.

marie op 14 maart 2015

"Hernieuwde kennismaking viel tegen."
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Voorgerecht met tonijn mochten we inwisselen voor zeebaars. Die was lekker maar het rommelig ogende garnituur smaakte ons niet zo. Hoofdgerecht was een mooi gebakken rogvleugel met teveel garnering. Wel een heel mooie wijnkaart.

Maurits Flapper op 12 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden