Visrestaurant De Stroper

€ 39,50 € 31,50

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten
8,9 (193 reviews)
97%

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 193 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

8.9 Gebaseerd op 193 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom genoten van 5 gangen menu

Marieke Aarnoutse op 18 april 2022
Geverifiëerd

"Zalig gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, sfeervol visrestaurant. Perfecte wijn keuze bij elk gerecht. Koffie zalig. Vriendelijke bediening, we komen graag terug.

Sylvia op 18 april 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top!

Saskia Van Steenoven op 17 april 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Uitstekend 5 gangen diner. Wel werd, na onze koffie, heel snel de rekening overhandigd omdat de volgende gasten klaar stonden voor onze tafel.

H. Dekker op 17 april 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk

Marcel Groenewoud op 16 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden