Visrestaurant De Stroper

€ 39,50 € 31,50

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten
9,0 (198 reviews)
97%

Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu € 39,50 € 31,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 198 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

9.0 Gebaseerd op 198 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

De ontvangst was zeer vriendelijk en heel attent.
De bediening was ook zeer vriendelijk en gaf je een gevoel vooral van je op je gemak voelen.
We kregen een goede uitleg over het menu en aanvullende suggesties.
Prima adviezen bij de keuze van wijnen in combinatie met het gekozen menu.
Er werd niets overhaast gedaan.

Komen hier zeker nog eens terug.

Anoniem op 04 september 2013

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Het was een heerlijke avond. Eerst lekker buiten gezeten, daarna binnen. Helaas was het wat koud door de airco die te hard aanstond.

Leida Pons op 04 september 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top restaurant, heerlijk gegeten.

Natasja de Wit op 03 september 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prettige en ongedwongen sfeer. Rustige inrichting met comfortabele stoelen
Bediening is informeel en verloopt vlot. Het menu van de restaurantweek was erg smakelijk, de borden goed opgemaakt. Het dessert van dit vaste menu werd zonder meerprijs gewisseld met een luxe kaasplankje. Vraagt om herhaling en dan reserveren voor een zitplaats aan de waterkant.

Hans Visser op 30 augustus 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanwege de ligging in de binnenstad een mooie locatie. Keuken is open dus je kan de kunsten van de koks bekijken. De keuken bestaat uit culinaire visgerechten en ik werd niet teleurgesteld. De drie gangen werden uitgebreid met opties die aansluiten op het bestaande menu. Vers bereid en uitstekend. Een goede aanrader.

Anoniem op 29 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden