Visrestaurant De Stroper

€ 73,- € 58,50

De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement

Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten
8,9 (193 reviews)
97%

De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement € 73,- € 58,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 193 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

8.9 Gebaseerd op 193 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"fijne avond, heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuke sfeer, lekkere stoelen, bediening correct en kennis van zaken. Mooie gerechten.

G Slager op 14 maart 2015

"heerlijk!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer gastvrije ontvangst en service.
Menu met een extra gang uitgebreid. Alles voldeed aan onze verwachtingen.
Wij komen hier regelmatig en iedere keer is een feestje. Zo ook tijdens de restaurantweek.
Mooi opgemaakte gerechtjes en lekkere combinaties.

marie op 14 maart 2015

"Hernieuwde kennismaking viel tegen."
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Voorgerecht met tonijn mochten we inwisselen voor zeebaars. Die was lekker maar het rommelig ogende garnituur smaakte ons niet zo. Hoofdgerecht was een mooi gebakken rogvleugel met teveel garnering. Wel een heel mooie wijnkaart.

Maurits Flapper op 12 maart 2015

"Hernieuwde kennismaking viel tegen."
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Voorgerecht met tonijn mochten we inwisselen voor zeebaars. Die was lekker maar het rommelig ogende garnituur smaakte ons niet zo. Hoofdgerecht was een mooi gebakken rogvleugel met teveel garnering. Wel een heel mooie wijnkaart.

Maurits Flapper op 12 maart 2015

"Perfecte lunch"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Afgelopen maandag voor het eerst in Dordrecht geweest en hier genoten van een perfect verzorgde lunch. Kraak verse tonijn als voorgerecht, spartelverse zeeduivel en een heerlijk dessert maakte het helemaal af.

Dick en Linda op 10 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden