Visrestaurant De Stroper

€ 73,- € 58,50

De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement

Visrestaurant De Stroper

Vis en zeevruchten
8,9 (194 reviews)
97%

De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement € 73,- € 58,50

Reserveer een tafel
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
De Stroper 5-gangen ALL-IN arrangement
€ 73,- € 58,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

Het ALL-IN menu is beschikbaar vanaf 17:00 en bevat een bruisend aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een de stroper 5-gangen all-in arrangement samengesteld voor maar € 58,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijk 3-gangen Specialiteiten menu
€ 39,50 € 31,50

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het restaurant ervaar je een ontspannen sfeer met warme en moderne tonen.

De inloop voor dit menu is van 17.00-17.30. De tafel is beschikbaar tot 19.30.

Visrestaurant de Stroper in Dordrecht heeft voor Diningcity een heerlijk 3-gangen specialiteiten menu samengesteld voor maar € 31,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 194 mensen zeggen over Visrestaurant De Stroper

8.9 Gebaseerd op 194 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima sfeer"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Via de restaurant week hier weer eens gegeten. Bedoening en sfeer zijn prima. Leuk wanneer je als laatste gast binnenkomt met je eigen naam wordt ontvangen. Het menu dat ons werd aangeboden was aardig, al waren de smaken wat vlak en had je het idee dat elk gericht eenzelfde je hetzelfde gevoel had. Ik miste de sprankeling. Van het hoofdgerecht was de vis niet helemaal gaar. Een gezellige sfeer.

Lourens op 05 september 2015

"Heerlijk"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Door een fout in de beoordelingssterretjes werd voor sfeer een 6 gegeven.
Dit moet een 8 zijn. Sorry mensen van De Stroper.

Verder was alles perfect.

Beernaert Ann op 31 augustus 2015

"Heerlijk"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Fantastisch lekker gegeten. Mooi gepresenteerd. Elke schotel was een schilderijtje. Ik kan dit alleen maar aanraden.

Ann op 30 augustus 2015

"Een avondje uit"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

En dat was het met recht. Een aperitiefje op het terrasje genoten, zeer vriendelijk en deskundig personeel. De gerechten waren verrassend, uitstekend op elkaar afgestemd. De borden waren net kleine schilderijtjes. Heerlijk.
Een aanrader.

W. Schaap op 29 augustus 2015

"Aanbevolen!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Bij De Stroper geluncht in het kader van de Restaurantweek. Gastvrij ontvangen in een eigentijds restaurant, met een mooie tafel aan het raam. Als aperitief een heerlijke vers geperste jus d'orange in een royaal glas. Een mooi opgemaakt en smakelijk voorgerecht, gevolgd door een heerlijke heilbot. Als dessert heerli...

Lees hele review

Bij De Stroper geluncht in het kader van de Restaurantweek. Gastvrij ontvangen in een eigentijds restaurant, met een mooie tafel aan het raam. Als aperitief een heerlijke vers geperste jus d'orange in een royaal glas. Een mooi opgemaakt en smakelijk voorgerecht, gevolgd door een heerlijke heilbot. Als dessert heerlijk ijs en mousse. Ook de afsluitende koffie met een chocolade "lolly" beviel prima. Naast het eten was ook de bediening dik in orde: vriendelijk en gastvrij. Al met al zeer tevreden!

M&P op 15 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Visrestaurant De Stroper

Keuken: Vis en zeevruchten

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (Voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start. In het prachtige middeleeuwse grachtenpandje kan je genieten van een heerlijk avondje uit! De keuken kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn. Kom snel langs bij deze culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Dordrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden