Knife fork icon red

The Traveller

9,0 (3 reviews)
100%

Wat 3 mensen zeggen over The Traveller

9.0
(3 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
9.0
100%
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten - fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We aten dit keer bij The Traveller in het kader van de restaurantweek, en ook nu klopte alles. We konden heerlijk buiten zitten en toen het frisser werd, gingen de warmtelampen aan. We kregen een 4-gangen verrassingsmenu met heerlijke smaken en combinaties. De wijn-spijscombinatie was ook perfect en alles zag eruit als een plaatje. Perfecte bediening.

Tineke op 20 september 2020
Geverifiëerd

"luxe wereldkeuken"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We kwamen vroeg binnen en waren het eerste uur de enige klanten. Dat was niet erg want het restaurant is een mooie en sfeervolle ruimte en het personeel benaderde ons prettig en ontspannen. Later werd het trouwens wel goed bezet. Het Traveller Experience menu was een verrassing die geleidelijk onthuld werd. Dit is i...

Lees hele review

We kwamen vroeg binnen en waren het eerste uur de enige klanten. Dat was niet erg want het restaurant is een mooie en sfeervolle ruimte en het personeel benaderde ons prettig en ontspannen. Later werd het trouwens wel goed bezet. Het Traveller Experience menu was een verrassing die geleidelijk onthuld werd. Dit is inderdaad een Wereldkeuken. Heerlijk eten, de inspiratie komt uit verschillende continenten, de gerechten zijn prima met elkaar gecombineerd, en een deel was voor ons totaal nieuw. Een van ons tweeën had een wat aangepast menu (geen vlees) en dat leverde ook een mooi alternatief op bij het hoofdgerecht. De uitdaging om bij dit gewijzigde menu voor ons beiden toch een passende wijn te vinden, werd met succes aangegaan. Een tafel verderop besprak de kok een aanpassing in verband met een dieet. Allemaal enthousiast en deskundig.
We hebben hier drie prettige uren doorgebracht, heerlijk eten, leuke mensen, luxe sfeer.

Rommert op 08 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een gezellig, sfeervol restaurant met verrassende gerechten

Grietje Tammenga op 09 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Bijlmerdreef 108 1102 CT Amsterdam

Over The Traveller

Op 4 november 2019 heeft The Traveller, een nieuw werelds restaurantconcept haar deuren geopend in het groene hart van Cumulus Park te Amsterdam Zuidoost. Het iconische gebouw heeft een imposante glazen pui en het restaurant is gezellig ingericht met veel groene tinten. Het menu van The Traveller is avontuurlijk met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken die zich perfect lenen voor shared dining. Ook de drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Daarbij is de bediening en het keukenpersoneel internationaal, wat nog meer bijdraagt aan die authentieke smaakbeleving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden