Knife fork icon red

Van der Dussen

8,7 (238)

Wat zeggen mensen over Van der Dussen

8.7
(238 reviews)
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

erg lekker gegeten

EJ van Rietschoten op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hadden ons ingeschreven bij Van der Dussen in Delft, om te kijken of dit restaurant aan onze verwachtingen voldeed voor ons jaarlijkse luxe diner met vrienden. Het is een zeer sfeervolle avond geworden met fantastisch eten, en dus zeker de moeite waard om hier de volgende keer ons etentje te houden!

Melinda Langras op 24 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

De eerste keer bij van der Dussen gegeten, en we hebben gelijk een steengoed adres erbij voor een volgende keer! Ontvangst uitstekend en gastvrij, mooi menu met optie voor een 4e gang voor een zeer schappelijke prijs (+ € 7,50), tevens bijpassende wijnen bij te bestellen voor € 4,- per glas. (ook een BOB arrangement is mogelijk)
Eten was zeer goed met voortreffelijke ingrediënten. Bediening zeer vriendelijk. We hebben met 2 personen gegeten, en beiden konden wij niets verzinnen wat beter/anders zou kunnen. Geen 10 gegeven, omdat wij ons graag nogmaals laten verassen.

Marga Schuurman op 24 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een restaurant dat je alle tijd gunt. De bediening was erg fijn, niet opdringerig en had verstand van zaken. Heerlijk menu gehad met bijpassende wijnen. Zeker een aanrader!

Alphons de Wit op 24 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben heerlijk gegeten in een gezellige ontspannende ambiance, de bediening was perfekt, en het eten voortreffelijk met de daarbijbehorende wijn, echt een aanrader !

Patrick Langras op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Bagijnhof 118 2611 AS Delft

Over Van der Dussen

Welkom bij restaurant Van der Dussen te Delft.

Eerlijk en ongestoord
Eten bij Van der Dussen is genieten van eerlijke gerechten in een aangename, warme omgeving. Natuurlijk is de bediening vaardig en voortvarend. Maar je kunt bij ons ongestoord al je aandacht geven aan je gezelschap, je gesprekken en natuurlijk aan de gerechten die zij je voorschotelen.

Besloten en open
Ons restaurant ligt prettig besloten in de hoek van het oude Bagijnhof. Eenmaal binnen zie je dat ze in die beslotenheid juist kiezen voor openheid. Je kunt letterlijk recht in de keuken kijken. De chef's van Van der Dussen hebben immers niets te verbergen en zijn juist trots op hun vak en de vakbekwame keukenbrigade. Wil je zelf liever wat besloten zitten, dan kun je terecht in de sfeervolle lounge.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Delft e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden