Van der Dussen

Keuken: Frans
€ 89,95

5-gangen All Inclusive menu

Van der Dussen

Keuken: Frans
8,8 (324 reviews)
95%

5-gangen All Inclusive menu € 89,95

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
5-gangen All Inclusive menu
€ 89,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Van der Dussen is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen All Inclusive menu bij restaurant Van der Dussen voor maar € 89,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Luxe menu
€ 54,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Van der Dussen namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 324 mensen zeggen over Van der Dussen

8.8 Gebaseerd op 324 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was heerlijk, mooi en gezellig. Bedankt team van der Dussen voor een fantastische avond!

Moretta op 11 februari 2022
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 12 februari 2022

Fijn dat alles naar wens was!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijk vijf gangen diner gegeten. Als finishing touch nog een kopje koffie gedronken waarbij een kannetje opgeklopte melk en een heerlijk mini gebakje erbij geserveerd werd. Sfeervol restaurant in het gezellige Delft. Wij komen terug.

A. Dekker op 04 februari 2022
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 05 februari 2022

Goedendag meneer Dekker!
Bedankt voor uw mooie review, we vonden het fijn u in de watten te leggen!


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vorige week tijdens Restaurantweek met mijn 2 zoons van 15 en 12 hier heerlijk gegeten tijdens een minivakantie Delft met z'n 3-en. Al vonden ze 't in 't begin zelf wat raar de enige kinderen te zijn in dit [hun woorden] chique restaurant, mijn 2 smulpapen en ik hebben genoten van het heerlijke eten en de fijne service. AANRADER!

Simone op 29 oktober 2021
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 29 oktober 2021

We vinden het fijn dit te lezen! Was erg gezellig en een mooie ervaring voor de kids!


"Zeer goede kwaliteit"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer goed restaurant met goede service met vakkennis. Zeer goede sfeer.

Joop Amman op 09 oktober 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijne service, vriendelijk personeel. De keuken heeft er een heerlijk dinner van gemaakt.

Sproetje op 29 september 2021
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 29 september 2021

Dank! We zijn blij dat jullie genoten hebben.
Tot de volgende!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Toon telefoonnummer

Over Van der Dussen

Keuken: Frans

Restaurant Van der Dussen ligt in de hoek van het oude Bagijnhof in Delft. Het restaurant heeft een prachtige open keuken waar je zeker een kijkje kan gaan nemen. De chefs zijn trots op hun vak en hun ervaren en vooral talentvolle keukenteam. Ook de bediening is ervaren en dat merk je zeker! Bij Van der Dussen kan je overheerlijk genieten van eerlijke gerechten. Wil jij in de watten gelegd worden en genieten van een geweldige avond? Kom dan snel langs bij Van der Dussen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden