Van der Dussen

Keuken: Frans
€ 54,95

5-gangen Luxe menu

Van der Dussen

Keuken: Frans
8,8 (324 reviews)
95%

5-gangen Luxe menu € 54,95

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
5-gangen Luxe menu
€ 54,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Van der Dussen namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen All Inclusive menu
€ 89,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Van der Dussen is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen All Inclusive menu bij restaurant Van der Dussen voor maar € 89,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 324 mensen zeggen over Van der Dussen

8.8 Gebaseerd op 324 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijke gerechten met een bijzondere combinatie van smaken. Door de vriendelijke bediening voel je je thuis in dit prachtige oud Hollandse pand. Een aanwinst voor Delft en absoluut een aanrader.

Pascale Cooymans op 02 september 2020
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 02 september 2020

Bedankt voor uw fijne reactie, we kwamen al tot de conclusie dat jullie terug zouden komen.
Van harte welkom!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch menu met mooie smaken en presentatie. Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer en leuk dat je de keuken in kan kijken. Koks hebben niets te verbergen. Vriendelijk personeel die aandacht heeft voor de gasten. Het pand is ook de moeite waard. Ik kom hier zeker terug.

Ellen Sekreve op 28 augustus 2020
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 28 augustus 2020

Bedankt voor de fijne recensie, we zien u graag terug!


"genieten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

alles past en is op elkaar afgestemd. Kwaliteite eten, service en sfeer in overeenstemming.

Hein op 15 maart 2020
Geverifiëerd

"Was weer top."
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Eet hier zo graag. Menu was heerlijk bediening top. Was weer een superavond.

Jan Huntink op 13 maart 2020
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 13 maart 2020

Meneer Huntink, fijn dat het weer allemaal in orde was.
Tot de volgende!


9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Prima gegeten in een sfeervolle ambiance. Eindelijk een restaurant met een grote ronde tafel. Ideaal voor een klein gezelschap. Uitstekende verzorging. We komen zeker een keer terug. Dank voor de fijne avond.

M de Wit op 01 maart 2020
Geverifiëerd
Dirk Jan Terlouw heeft gereageerd op 01 maart 2020

Wat een fijne recensie van u, waarvoor dank! Wij vonden het leuk dat jullie er waren. Tot de volgende!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Toon telefoonnummer

Over Van der Dussen

Keuken: Frans

Restaurant Van der Dussen ligt in de hoek van het oude Bagijnhof in Delft. Het restaurant heeft een prachtige open keuken waar je zeker een kijkje kan gaan nemen. De chefs zijn trots op hun vak en hun ervaren en vooral talentvolle keukenteam. Ook de bediening is ervaren en dat merk je zeker! Bij Van der Dussen kan je overheerlijk genieten van eerlijke gerechten. Wil jij in de watten gelegd worden en genieten van een geweldige avond? Kom dan snel langs bij Van der Dussen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Delft e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden