Knife fork icon red

da Costa

€ 55,-

Luxe 5-gangen diner + 3 amuses

da Costa

8,9 (128 reviews)

Luxe 5-gangen diner + 3 amuses € 55,-

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 5-gangen diner + 3 amuses
€ 55,-

Restaurant da Costa is tijdens de Nationale Restaurant Week verkozen tot de populairste nieuwkomer. Tijdens het evenement is Chef David samen met zijn team zelfs vier dagen extra open gegaan om de gasten van DiningCity kennis te laten maken met zijn fantastische restaurant!

Ben jij hier nog niet geweest of wil je gewoon nog een keer culinair genieten, wacht niet te lang met reserveren want ze hebben maar 24 zitplekken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 20 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 128 mensen zeggen over da Costa

8.9
(128 reviews)
Eten
9.4
Service
8.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Top ontdekking "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ontzettend lekker eten, gezellig interieur en top bediening. De smaken waren fijn en fris met een oosterse toets. 1 lactosevrij menu was ook super en verfijnd! Willen zeker terug gaan. Heerlijke ontdekking

Charis op 02 november 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 02 november 2019

Goedemorgen Charis,

Fijn om te horen dat jullie een aangename avond hebben gehad.

Alvast een fijn weekend. En tot snel!

Restaurant da Costa


"Jong Talent!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Jong talent! Zeer heel gedreven koppel.
Brengen heerlijke gerechten op tafel in een ongedwongen sfeer.
Toffe ontdekking, men zeggen het voort....

Pris op 02 november 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 02 november 2019

Goedemorgen Pris,

Dankje voor de lovende woorden! We doen erg ons best, dus het is fijn dat dat gewaardeerd wordt.

Tot snel!

Restaurant da Costa


7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

mooie borden met mooie combinaties,van amuse tot desert alles top.Prachtig interieur met zeer gemakkelijke zetels aan tafel.De aangepaste wijnen waren mooi gekozen en de gastvrouw wil zich verder bekwamen als sommelier.Wel zorgen dat de zaal beter verwarmd wordt.

leo van wallendael op 02 november 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 02 november 2019

Goedemorgen Leo,

Dank je voor jouw leuke reactie. Het is fijn om te horen dat jullie een fijne avond hebben gehad.

We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen 😁


6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Food is lekker, creatief en origineel maar bediening is nog wat amateuristisch en onprofessioneel. Erg lange wachttijden, duidelijk onderbemand voor aantal couverts, zonde.
Ook hygiëne niet altijd top (gastvrouw vaak met handen door het haar en daarna aan het brood)
Nog wat verfijning nodig.

K op 27 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 27 oktober 2019

Goedenavond K,

Allereerst bedankt voor jouw bezoek en het doet ons deugd om te horen dat jullie lekker gegeten hadden.

We zijn nu 4 weekenden open geweest en we zijn onze weg nog aan het zoeken. Er zijn nog een tal van dingen waar wij tegenaan lopen en waar wij in de loop van de tijd aan gaan werken. Een extra in de zaal is daar ook een onderdeel van.

In de evaluatie, die wij na elk diner doen, hebben we uw reactie ook meegenomen. Wij hebben o.a. gekeken hoe lang u hier heeft gezeten. U heeft hier in totaal 3:24:43 gezeten voor een 5 gangendiner met 3 afzonderlijke amuses. (Dit is een uitdraai uit het kassasysteem).

Het is inderdaad op het randje en het zou inderdaad sneller kunnen, maar wij zijn van mening dat dit een mooie tijd is. Anders zit het restaurant na 2 uur alweer leeg. En wij werken niet met dubbele bezettingen. Wij willen de gasten een fijne complete avond aanbieden.

Probeer het binnenkort weer en we horen graag uw bevindingen.

Culinaire groet,

Restaurant da Costa


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Was super.

Van Staay Nannette op 27 oktober 2019
Geverifiëerd
Restaurant da Costa heeft gereageerd op 27 oktober 2019

Goedenavond Nannette,

Dankje voor jouw review. Fijn dat jullie een leuke avond hebben gehad. Het was ons een genoegen om jullie te mogen verwelkomen in ons restaurant.

We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Ons menu wisselt om de 6 weken.

Tot snel!

Team da Costa

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden