Knife fork icon red

da Costa

8,8 (196 reviews)

Wat 196 mensen zeggen over da Costa

8.8
(196 reviews)
Eten
9.4
Service
8.6
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Aangenaam verrast!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Toffe nieuwe smaken ontdekt! Enthousiast personeel, leuk kader, open keuken is zeker een meerwaarde. Een kleine tip als fervent Duvel drinker, serveer Duvel in een Duvelglas. Maar dit is muggenzifterij, super avond gehad!

Peter Borremans op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Superlekker gegeten!!!! Vriendelijke bediening. Zeker je bezoek waard.

Ann Moons op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten dat mooi wordt gepresenteerd in perfect uitgekozen serviesgoed. Wel jammer van de wachttijden: de amuses werden met grote tussenpauzes opgediend en blijkbaar moesten alle gasten aanwezig zijn vooraleer met het eigenlijke menu werd gestart. Dat betekende dat wij meer dan een uur hebben moeten wachten en onze fles wijn al leeg was voor we begonnen te eten.

Desire Gommers op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Heel lekker eten met bijzondere smaakcombinaties. Bediening soms een beetje chaotisch maar zeer vriendelijk. Een beetje te luidruchtig maar dat komt misschien omdat er 2 tafels waren met een iets groter aantal gasten. Zeker een aanrader.

Freddy Van Linden op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 6

Uitstekende bereiding van zeer creatieve gerechten. Kleinschalig en rustig. Je krijgt ook de tijd om van je eten te genieten. Decor vind ik te strak en wat vermoeiend. Vriendelijke en correcte service. Zeker nog eens terug gaan

Thisle op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden