Knife fork icon red

da Costa

€ 52,50

Luxe 5-gangen diner + 3 amuses

da Costa

9,0 (97 reviews)

Luxe 5-gangen diner + 3 amuses € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 5-gangen diner + 3 amuses
€ 52,50

Restaurant da Costa is tijdens de Nationale Restaurant Week verkozen tot de populairste nieuwkomer. Tijdens het evenement is Chef David samen met zijn team zelfs vier dagen extra open gegaan om de gasten van DiningCity kennis te laten maken met zijn fantastische restaurant!

Ben jij hier nog niet geweest of wil je gewoon nog een keer culinair genieten, wacht niet te lang met reserveren want ze hebben maar 24 zitplekken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Culinair 3-gangen diner
€ 39,-

Geen tijd om doordeweeks van 5-gangen te genieten? Dat is voor David en zijn team geen probleem! Je bent namelijk ook van harte welkom om van 3 overheerlijke gangen te genieten. Aan tafel kun je er altijd nog voor kiezen om van een extra gang gebruik te maken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 97 mensen zeggen over da Costa

9.0
(97 reviews)
Eten
9.4
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Top food and wine experience."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Geweldig over Dr gehele lijn, dit was fine dining full course.

SL Antwerpen op 12 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Uiterst lekker geluncht. Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Schitterende bereidingen met een fijne oosterse twist. Alleen de suffe loungemuziek kon ons niet bekoren. Beslist een ontdekking en een aanrader.

Swa Cuylaerts op 12 november 2019
Geverifiëerd

"Nieuw restaurant, goede kwaliteit"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Nieuw restaurant, erg lekker gegeten. Producten van goede kwaliteit en gerechten mooi gepresenteerd. Ook de service was goed. Wij hadden gevraagd of de laatste gang net iets sneller kon komen en daar hebben ze onmiddellijk voor gezorgd. Wij komen zeker terug!

Lindsay Cleymans op 12 november 2019
Geverifiëerd

"Etentje 9 november 2019"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben genoten van lekker eten, met speciale smaken en een super vriendelijke bediening. Het restaurant is 5 weken open en je merkte wel dat er nog wat schoonheidsfoutjes waren. We moesten zelf naar water vragen en het was koud in het restaurant. Het wijn arrangement vonden we redelijk prijzig voor hetgeen we ge...

Lees hele review

Wij hebben genoten van lekker eten, met speciale smaken en een super vriendelijke bediening. Het restaurant is 5 weken open en je merkte wel dat er nog wat schoonheidsfoutjes waren. We moesten zelf naar water vragen en het was koud in het restaurant. Het wijn arrangement vonden we redelijk prijzig voor hetgeen we gekregen hebben. De kok is wel een top talent en vormt samen met zijn vrouw een super team.
Het is een top restaurant in wording. Wij komen zeker terug!

Veronique Van Driessche op 10 november 2019
Geverifiëerd

"Fantastische ontdekking!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Van start tot einde genoten van de overheerlijke smaken. Felicitaties voor het jonge koppel.

E.V. op 08 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Mechelsesteenweg 74 1170 Antwerpen

Over da Costa

David da Costa is sinds september 2019, samen met zijn vrouw, eigenaar van een splinternieuw restaurant in Antwerpen. Vanaf zijn eerste bijbaan wist hij al dat koken echt zijn passie was. Begonnen als hulp in de keuken en nu zijn eigen restaurant. Dit is ook niet zomaar zo gekomen, David heeft namelijk ervaring opgedaan bij onder andere de Lindehof**(Nuenen), Pure-C**(Cadzand), Vane Restaurant (Eindhoven).

In zijn eigen restaurant neemt het ambitieuze koppel je mee op reis naar nieuwe smaken en combinaties. Zo vertaalt hij de Aziatische keuken en komen de Marokkaanse Roots van zijn vrouw terug in het menu!

Restaurant da Costa is een parel die nog niet iedereen ontdekt heeft, reserveer nu snel en geniet van een culinaire ervaring!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden