Knife fork icon red

Destino

8,8 (28 reviews)
100%

Wat 28 mensen zeggen over Destino

8.8
(28 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.4
100%
Schrijf een review

"Verrassing menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten

Ingeborg Doove op 08 december 2019
Geverifiëerd

"Lekker"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Lekker eten. Vers bereid. Hielden rekening met bereidingsafkeur. Vond m.n. de linzensalade verrassend en lekker. Koen zeker terug.
1 minpuntje: de herrie als het restaurant vol is.

Marietje op 07 december 2019
Geverifiëerd

"Verrassend!"
8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

Bij aankomst werden onze jassen keurig aangenomen en heel vriendelijk welkom geheten door een zeer nette jongeman. We kregen een leuk hoog tafeltje toegewezen aan de kant de bar, prima want de andere tafeltjes staan best dicht op elkaar. Het was een drukke avond!

Nu werden we geholpen door een ander die in de wa...

Lees hele review

Bij aankomst werden onze jassen keurig aangenomen en heel vriendelijk welkom geheten door een zeer nette jongeman. We kregen een leuk hoog tafeltje toegewezen aan de kant de bar, prima want de andere tafeltjes staan best dicht op elkaar. Het was een drukke avond!

Nu werden we geholpen door een ander die in de war raakte omdat wij gebruik maakte van de dinercheque. We kregen dus eerst de normale kaart en toen weer niet. Vervolgens kwam de andere jongeman ons maar helpen met duidelijk meer ervaring en die begreep wat er ‘aan de hand was’. Jammer want je voelt je meteen ‘anders’ omdat je de cheques gebruikt hebt. Daarna werden we weer geholpen door de andere oner met duidelijk minder ervaring. Zo bood hij 1 ons gezelschap een drankje je van het huis aan voor de verwarring omtrent het menu en de dinercheque. Beetje vreemd, dan biedt je dit aan de gehele tafel lijkt mij. Wij kozen er uiteindelijk voor om met z’n vieren hetzelfde menu te kiezen. Je kunt het als voordeel of als nadeel zien dat dit gehele menu een verrassing was. Persoonlijk vond ik leuk omdat ik vrijwel alles lust. Maar mijn tafelgenoten hadden het erg op prijs gesteld als ze wisten wat het menu dan was. Alle gerechten waren superieur en heb er onwijs van genoten. Jammer dat 2 van de 5 gangen ongelijk op tafel kwamen, dus degenen die geen vis eten kregen veel eerder hun gerechtje waardoor je niet tegelijk de gang zat te eten. Zulke dingen kunnen gebeuren, geen probleem verder voor ons. Nog 1 minpuntje: dat biertje wat aangeboden werd, stond uiteindelijk ook gewoon op de bon. Evenals een bedrag van €2,00 als donatie voor een stichting. Had netjes geweest als hier iets over verteld was. We hebben het maar zo gelaten...

Al met al was het een gezellige avond met zeer goed eten in een leuk restaurant. Zeker een aanrader! Met de complimenten voor de jongeman van 25! 👌🏽

Kim van Gelder op 01 december 2019
Geverifiëerd
Restaurant Destino heeft gereageerd op 01 december 2019

Beste mevrouw van Gelder,
Hartelijk bedankt voor uw komst en uw uitgebreide review. Zoals te lezen, zijn er een aantal dingen niet gegaan zoals ze horen. Dank u wel voor uw begrip. Wij gaan met uw opmerkingen aan de slag en hopen u bij uw volgende bezoek te laten zien hoe het wel moet. Fijn dat u een leuke avond heeft gehad en dat de sfeer en het eten u goed bevielen. Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Reinbert,
Restaurant Destino


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Super gegeten

Ann op 30 november 2019
Geverifiëerd

"lekker en gezellig"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Zeer hartelijke ontvangst en bediening. Eten was ondermeer goed en het restaurant was sfeervol

Guy op 01 november 2019
Geverifiëerd
Restaurant Destino heeft gereageerd op 01 november 2019

Beste Guy, bedankt voor uw bezoek en uw review. Fijn dat u een leuke avond heeft gehad. We zien u graag nog een keer terug. Met vriendelijke groet, Reinbert, Restaurant Destino

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Zaagmolenkade 37/38 3035 KA Rotterdam

Over Destino

In Rotterdam is het Spaanse restaurant Destino gelegen. Laat je verrassen door zowel moderne als klassieke Spaanse gerechten.

Bij Destino worden producten van de beste kwaliteit gebruikt van zowel eigen bodem als streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord. Het menu wisselt elke 8 weken en bestaat vooral uit tapas en is seizoensgebonden. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan tapas dat dagelijks varieert en er dus op deze manier elke dag wat nieuws wordt aangeboden.

Destino beschikt over een eclectische en hippe sfeer. Een zaak waar je zeker voor zou terugkeren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden