Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

The Roast Room

€ 32,50

3-gangen Chef's menu

The Roast Room

9,4 (19 reviews)

3-gangen Chef's menu € 32,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Chef's menu
€ 32,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant The Roast Room is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's menu bij restaurant The Roast Room voor maar € 32,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

** Menu **
Voorgerecht

Steak tartaar
Steak tartaar - crostini - truffel - eidooier

Hoofdgerecht
Wisselend vleesplateau geselecteerd door onze slager

Nagerecht
Gateau chaud
Warm chocolade taartje - sorbet

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 19 mensen zeggen over The Roast Room

9.4
(19 reviews)
Eten
9.3
Service
9.6
Sfeer
9.4
Schrijf een review

"It’s their excellent service that makes the difference"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Their food is nothing out of the ordinary, but good for the value for money. The atmosphere is mainstream, because of the big open room, the acoustic was loud, so definitely not a place for a romantic dinner. The service really stood out, great employee serving you with a smile and a sommelier who knows it’s wine. It’s a good restaurant to visit with your friends.

ORAM op 08 oktober 2019
Geverifiëerd
THE ROAST ROOM heeft gereageerd op 09 september 2020

Dear Oram,

First of all we would like to thank you for your visit at THE ROAST ROOM.

We are delighted to hear that you had a pleasant stay with us and that you enjoyed our food and the service.

We will share your feedback internally.

We look forward to welcoming you again at THE ROAST ROOM in the future.

With kind regards,
Team THE ROAST ROOM


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij waren hier op zaterdagavond en het was gezellig druk. We werden erg vriendelijk ontvangen, het eten was van goede kwaliteit, de bediening vriendelijk en het Restaurantweek menu was een goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuke suggestie voor een gezellig avondje uit!

Ilse Karelse op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
THE ROAST ROOM heeft gereageerd op 09 september 2020

Beste Ilse,

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze leuke recensie.

Super om te lezen dat u heeft genoten tijdens uw bezoek aan THE ROAST ROOM en dat u lekker heeft gegeten en genoten heeft van de service.

Wij kijken er naar uit u nogmaals te mogen ontvangen!

Wist u dat wij ook te vinden zijn op TripAdvisor en dat wij de mogelijkheid hebben recensies te delen op onze Facebook pagina?

Wij zouden het enorm waarderen als u deze recensie met anderen wilt delen.

Met culinaire groet,
Team THE ROAST ROOM


"11 out of 10"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Great fine food, great service from head to toe....great wine choices....it is difficult to explain here....go and experience it.

Omer Ozveren op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
THE ROAST ROOM heeft gereageerd op 09 september 2020

Dear Omer,

First of all we would like to thank you for your visit at THE ROAST ROOM.

We are delighted to hear that you had a pleasant stay with us and that you enjoyed our food.

We will share your feedback internally. Please feel free to share your thoughts on our TripAdvisor or Facebook page.

We look forward to welcoming you again at THE ROAST ROOM in the future.

With kind regards,
Team THE ROAST ROOM


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteravond heerlijk gegeten met 3 personen bij The Roast Room - Rotisserie.
We kregen het 3 gangen menu . In het kader van de restaurantweek. We komen zeker terug. Prettige bediening . heerlijke wijn alles klopte

rita aalderink op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
THE ROAST ROOM heeft gereageerd op 09 september 2020

Beste Rita,

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze leuke recensie.

Super om te lezen dat u heeft genoten tijdens uw bezoek aan THE ROAST ROOM en dat u lekker heeft gegeten en genoten heeft van de service.

Wij kijken er naar uit u nogmaals te mogen ontvangen!

Wist u dat wij ook te vinden zijn op TripAdvisor en dat wij de mogelijkheid hebben recensies te delen op onze Facebook pagina?

Wij zouden het enorm waarderen als u deze recensie met anderen wilt delen.

Met culinaire groet,
Team THE ROAST ROOM


"Genoten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer gastvrij ontvangen. Alle personeelsleden willen je een prettig verblijf garanderen. Ik ben zwanger. Er werd meteen een mooi menu samengesteld. Erg goed eten.

evelijn van den bogaard op 01 oktober 2019
Geverifiëerd
THE ROAST ROOM heeft gereageerd op 09 september 2020

Beste Evelijn,

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze leuke recensie.

Super om te lezen dat u heeft genoten tijdens uw bezoek aan THE ROAST ROOM en dat u lekker heeft gegeten en genoten heeft van de service.

Wij kijken er naar uit u nogmaals te mogen ontvangen!

Wist u dat wij ook te vinden zijn op TripAdvisor en dat wij de mogelijkheid hebben recensies te delen op onze Facebook pagina?

Wij zouden het enorm waarderen als u deze recensie met anderen wilt delen.

Met culinaire groet,
Team THE ROAST ROOM

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Europaplein 2 1078 GZ Amsterdam

Over The Roast Room

The Roast Room, het beste vleesrestaurant van Nederland, biedt een unieke vleesbelevenis. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en met het stoere maar klassieke interieur kun je genieten van de mooiste stukken vlees uit eigen slagerij geselecteerd door onze slager.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden