Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Morille

Frans | €€
8,9 (33 reviews)
97% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 33 mensen zeggen over Morille

8.9 Gebaseerd op 33 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"J. de Pagter"
5.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 5

Hartelijk ontvangen, de tafels staan ruim uit elkaar, fijne stoelen. Smaken van het eten was over het algemeen wat vlak met uitzondering van enkele gerechten. De wijnen zijn uit Nederland of België, leuk, maar de smaken zijn niet bijzonder, jammer. Er is geen wijnkaart, het arrangement geeft de keuze uit een glas à...

Lees hele review

Hartelijk ontvangen, de tafels staan ruim uit elkaar, fijne stoelen. Smaken van het eten was over het algemeen wat vlak met uitzondering van enkele gerechten. De wijnen zijn uit Nederland of België, leuk, maar de smaken zijn niet bijzonder, jammer. Er is geen wijnkaart, het arrangement geeft de keuze uit een glas à 12 euro of slokje à 6 euro. Glas is een bodempje. Prijs kwaliteit is ver te zoeken.

J. de Pagter op 26 maart 2023
Geverifiëerd

"Genieten"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Mooie locale ingrediënten, origineel verwerkt tot gerechtjes en het smaakte subliem.
Bij alles een slok passende wijn uit Nederland of Belgie. Het was Genieten met grote “G”!

Ira Venema op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Een gastronische beleving van de bovenste plank"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk diner, voortreffelijke wijnen en zeer vriendelijke bediening.

B G op 04 december 2022
Geverifiëerd

"Tovenarij met de natuur"
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Fantastische smaakbeleving met ingrediënten zo uit de achtertuin en nabije omgeving.
Jammer dat de timing tussen bediening, sommelier en keuken niet zo optimaal was. De dranken waren wel vrij prijzig; de gerechten hun geld zeker waard.
Echter zeer de moeite waard voor een volgend bezoek!

Arie Lavrijssen op 27 november 2022
Geverifiëerd

"De zintuigen verwend."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De titel zegt alles al. Deze chef is ambitieus en maakt zijn drive waar. Zoveel mooie en smaakvolle gerechten. Ogen te kort, proeven een feestelijke avond lang. Klasse en onze tip aan een ieder die dit leest: Proef 't zelf ook eens.

Ine Nagelmaeker op 24 oktober 2022

Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morille

Keuken: Frans

Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Uit eten hier is geweldig te combineren met een bezoek aan de dichtbij gelegen stranden van Domburg en Dishoek of een historisch uitje in het gezellige stadje Veere. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden