Morille

Keuken: Haute cuisine, Frans
€ 65,-

Uitmuntend 6-gangen menu

Morille

Keuken: Haute cuisine, Frans
9,3 (16 reviews)
100%

Uitmuntend 6-gangen menu € 65,-

Reserveer een tafel
Extra maatregelen gezondheid en veiligheid

Dit restaurant heeft extra gezondheids- en hygiëne maatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Deal
Uitmuntend 6-gangen menu
€ 65,-

Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. In het restaurant zijn veel donkere tinten te vinden, zoals het hout van de tafels en de stoelen. De witte en groene muren daarentegen hinten weer terug naar de natuur en geven het restaurant een vrolijke uitstraling. In de keuken wordt voornamelijk gekookt met vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. En ja, dat proef je zeker!

Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille en kom de natuur proeven!

Doordat restaurant Morille slechts met de beste, seizoensgebonden ingrediënten werkt, is het tot hun grote spijt niet mogelijk dieetwensen en allergieën door te geven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 09 maart 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 16 mensen zeggen over Morille

9.3 Gebaseerd op 16 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Top authentiek restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een warm, leuk aangekleed en net restaurant! Wil je een keer fancy uit eten? Dan moet je in dit door Michelin aanbevolen restaurant zijn! De gerechten zijn mooi voor het oog en de smaken zijn uitdagend. Er wordt met voornamelijk streekproducten gewerkt. Het personeel is vriendelijk, zowel de chef, leerling kok...

Lees hele review

Wat een warm, leuk aangekleed en net restaurant! Wil je een keer fancy uit eten? Dan moet je in dit door Michelin aanbevolen restaurant zijn! De gerechten zijn mooi voor het oog en de smaken zijn uitdagend. Er wordt met voornamelijk streekproducten gewerkt. Het personeel is vriendelijk, zowel de chef, leerling kok, sommelier als de bediende brengen de gerechten en dranken aan tafel. Samen maakt dit een top ervaring!

Manon op 26 december 2021
Geverifiëerd

"Het diner dat een lunch werd, maar blij het te hebben meegemaakt "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hadden gereserveerd voor een diner, maar vanwege COVID-19 maatregelen werd dat een lunch. Een 6-gangen lunch was misschien toch iets te veel van het goede? Zeker niet; alle gerechten variërend van o.a bier, zeetong, hert en afsluitend desert waren perfect. De bij geserveerde wijnen vloeiden ook lekker door. Na de...

Lees hele review

We hadden gereserveerd voor een diner, maar vanwege COVID-19 maatregelen werd dat een lunch. Een 6-gangen lunch was misschien toch iets te veel van het goede? Zeker niet; alle gerechten variërend van o.a bier, zeetong, hert en afsluitend desert waren perfect. De bij geserveerde wijnen vloeiden ook lekker door. Na de lunch was de zaterdagmiddag voorbij, maar het was wel een hele fijne middag. Overigens was naast het eten ook de bediening erg vriendelijk!

Eddy Termaten op 19 december 2021
Geverifiëerd

"smakelijke beleving!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben genoten; heerlijke, bijzondere gerechten met liefde bereid en zeer smakelijk. Voor ons een bijzondere "Sinterklaas 2021" beleving! Door de corona ipv een diner nu een uitgebreide lunch; een aanrader!

M. Verbeek op 05 december 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Verrasende recepten. Mooi porties en leuk opgemaakt. En een goed concept. Een aanrader.

Stroukie op 02 december 2019
Geverifiëerd

"Streekproducten in een nieuw jasje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben ontzettend genoten van het diner. Het restaurant heeft een erg fijne ambiance (zowel knus als chique) en het eten was uitstekend. Er wordt uitsluitend met lokale streekproducten gewerkt en daardoor kom je verrassende smaakcombinaties tegen. De persoonlijke touch sprak ons ook erg aan; de bediening was vri...

Lees hele review

Wij hebben ontzettend genoten van het diner. Het restaurant heeft een erg fijne ambiance (zowel knus als chique) en het eten was uitstekend. Er wordt uitsluitend met lokale streekproducten gewerkt en daardoor kom je verrassende smaakcombinaties tegen. De persoonlijke touch sprak ons ook erg aan; de bediening was vriendelijk en de kok kwam persoonlijk aan tafel om uitleg te geven over de gerechten. Kortom, wij hebben een geweldige avond gehad. Zeker een aanrader!

Kirsten F. op 27 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.

Toon telefoonnummer

Over Morille

Keuken: Haute cuisine, Frans

Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden