Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 37 mensen zeggen over Morille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk eten met passie !
Miste toch de verfijning van het eten en de bediening, voorlang serveren kan echt niet. Ik moest iedere keer naar achteren om de serveerster ruimte te geven.
Een leuk restaurant die met lokale producten werkt. Een chef met ambitie maar naar onze smaak waren de gerechten niet altijd helemaal lekker uitgebalanceerd. Soms vonden wij de gerechten ook wat aan de zoute kant. Prijs is meer naar een ster en/of de randstad toe, ligt niet helemaal in verhouding. Al met al leuk om geweest te zijn.
Heerlijk gegeten en gedronken.
Alles lokaal gekweekt, geplukt of gevangen.
Alleen de koffie komt van ver weg, maar daar wordt aan gewerkt.
Het eten was iets te speciaal en de porties ook zeker niet te groot voor ons en ook viel de totaalprijs wat te hoog uit. (100€ pp in restaurantweek)
Minder punten voor sfeer want het was steenkoud toen we om 12.30 binnenkwamen, gelukkig stak de chef de open haard aan bij ons tafel. We waren helaas ook enige klanten wat ook niet bijdraagt aan de sfeer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.
Over Morille
Keuken: Frans
Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Uit eten hier is geweldig te combineren met een bezoek aan de dichtbij gelegen stranden van Domburg en Dishoek of een historisch uitje in het gezellige stadje Veere. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.
We kunnen rekening houden met allergieën en (di)eetwensen en ook voor de vegetarische gast passen we het menu graag aan, mits bij de reservering doorgegeven. Bij onze kookstijl hoort het werken met granen, dierlijke producten als zuivel en eieren en wildpluk zoals paddenstoelen. Dat betekent dat we niet kunnen voldoen aan wensen om glutenvrij, lactosevrij, veganistisch en zonder paddenstoelen te koken.