Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

aMusée

9,1 (21 reviews)

Wat 21 mensen zeggen over aMusée

9.1
(21 reviews)
Eten
8.9
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Amazing dinner"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We had no expectations coming to this place, but it was a wonderful evening. The staff is very welcoming, friendly and helpful. We took the Restaurant week dinner on this occasion and we took the optional Pulpo dish. All dishes were perfect in taste and presentation. I did not know beetroot could taste like that. Wo...

Lees hele review

We had no expectations coming to this place, but it was a wonderful evening. The staff is very welcoming, friendly and helpful. We took the Restaurant week dinner on this occasion and we took the optional Pulpo dish. All dishes were perfect in taste and presentation. I did not know beetroot could taste like that. Wonderful.
You can see this place is popular with the locals, even just in front of the Rijksmuseum.

Patrick van der Gulik op 09 november 2019
Geverifiëerd

"Genoten"
9.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 10

Een prachtig mooi ingericht sfeervol gebouw zo'n beetje tegenover het Rijksmuseum en bijna gelegen aan het Leidse Plein. Het eten bestond uit hoogtepunten, soms vreemde combinaties en een matig hoofdgerecht. Dit kan er mee te maken hebben, dat we de vleesgerechten van het menu vervangen hebben door vis. De gamba's u...

Lees hele review

Een prachtig mooi ingericht sfeervol gebouw zo'n beetje tegenover het Rijksmuseum en bijna gelegen aan het Leidse Plein. Het eten bestond uit hoogtepunten, soms vreemde combinaties en een matig hoofdgerecht. Dit kan er mee te maken hebben, dat we de vleesgerechten van het menu vervangen hebben door vis. De gamba's uit het hoofdgerecht waren overigens subliem klaargemaakt. Hetzelfde geldt voor het nagerecht. De bediening was aangenaam. De wijn wordt geserveerd in Mona Lisa glazen, als ik de naam goed onthouden heb. Ik vond ze er prachtig uitzien, maar het is misschien wat minder gemakkelijk om er uit te drinken, omdat de bovenkant schuin afloopt. Tot mijn grote verbazing kregen we een glas mee om het thuis te ervaren. Chapeau!!! Een zeer gewarrdeerd, fantastisch gebaar, dat de feestvreugde meer dan compleet maakte en waardoor ik met nog meer overtuiging dit restaurant wil aanbevelen.

Peter Eskens op 09 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Boven verwachting ! Er wordt hier gekookt met fantasie. Perfecte prijs-prestatie-verhouding .

alphons boggemann op 03 november 2019
Geverifiëerd

"Lekker maar niet bijzonder"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was lekker maar de compositie van de gerechten voelde soms wat random en complimenteerde elkaar niet zo goed. Ook was het hoofdgerecht niet heel warm toen het geserveerd werd.

Ana luiza Kooij op 01 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enorm sfeervol restaurant met erg goede kwaliteit wat betreft eten en drinken. Vooral de cocktailbar springt er op positieve manier uit als huiskamer van het geheel. Absoluut een aanrader.

Guy op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Weteringschans 75 1017 RX Amsterdam

Over aMusée

aMusée is het nieuwe restaurant van Hans Duijf en is gelegen tegenover het Rijksmuseum in Amsterdam.

Deze Franse brasserie beschikt over een kunstzinnig karakter waar je echte kunst van meestervervalser Geert Jan Jansen kunt aanschouwen.
Daarnaast beschikt aMusée over een innovatieve keuken waar jonge talentvolle koks de kans krijgen om hun talent te benutten.

Schuif aan voor een uitgebreid diner en geniet van de exclusieve, betaalbare wijnen van Koninklijke wijninkopers de Bruijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden