Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Plein 22

Vis en zeevruchten | €€
8,3 (23 reviews)
83% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 23 mensen zeggen over Plein 22

8.3 Gebaseerd op 23 reviews. 83% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was gewoon top!!

Gladys op 31 maart 2023
Geverifiëerd

"Weinig bijzonders"
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

We hadden een actie bites menutje, in het kader van de restaurant week, met weinig keuze in een aantal kleine en vrij standaard gerechtjes. Je zit er wel gezellig in het oude centrum van Houten

Annemarie op 19 maart 2023
Geverifiëerd

"Goed eten met een hele gezellige sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuk concept met verschillende gerechten / tasty bites. Huiskamer sfeer en de eigenaar is ook nog sommelier. Denkt mee met de keuze en is heel gastvriendelijk. Eten was ook heel goed, mooi geserveerd ook.

Doris op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Lekker eenvoudig gegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

3 verschillende smakelijke “bites”gegeten en zeer correcte bediening

Evert Jan Breuker op 01 oktober 2022
Geverifiëerd

"Niet al te best"
5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Aan niks was te merken dat de restaurantweek aan de gang was. We konden 3 gerechtjes van de biteskaart kiezen, totale voordeel 5 cent per persoon. Geen leuk menu, geen aperitief, niks van dat alles. Dus de restaurantweek was niet zichtbaar. Het was zaterdag en we waren de enige gasten na 19.30. De gerechtjes waren...

Lees hele review

Aan niks was te merken dat de restaurantweek aan de gang was. We konden 3 gerechtjes van de biteskaart kiezen, totale voordeel 5 cent per persoon. Geen leuk menu, geen aperitief, niks van dat alles. Dus de restaurantweek was niet zichtbaar. Het was zaterdag en we waren de enige gasten na 19.30. De gerechtjes waren erg klein en na 3 van deze, dure, liflafjes hadden we echt nog trek. 10 euro voor een paar plakjes ham, gelijkend op die uit de koeling van de AH, met wat nootjes.
De oesters waren lekker maar niet goed geopend. 3 grote porties extra frites erbij besteld, en ook nog maar een toetje extra.
Voor ruim 50 euro per personen was het echt erg mager.

Lenneke op 18 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Houten e.o.

Toon telefoonnummer

Over Plein 22

Keuken: Vis en zeevruchten

Plein 22 is een restaurant met een uitnodigende sfeer en entourage, en is gevestigd in het charmante Houten. De sfeer, de service en de kwaliteit van de gerechten dragen bij aan een avond die je niet snel zult vergeten. Warm jezelf op bij de open haard of geniet van het zonnetje in de binnentuin.
Naast de heerlijke gerechten beschikt Plein22 ook over een uitgebreid wijnassortiment waar je kunt kiezen uit maar liefst 25 wijnsoorten. Kom dus genieten van de gerechten onder het genot van een goede wijn en een gezellige sfeer; ze bieden voor ieder wat wils!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Houten e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden