Wat 68 mensen zeggen over De Vrienden van Jacob*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een heel fijne avond met onze kinderen gehad. Eten was uitstekend en het wijnarrangement paste er heel goed bij. Goede en vriendelijke bediening, vond het leuk om hun kennis te delen. Enige minpuntje,wij zaten tussen 2deuren die beiden de gehele avond openstonden, waardoor wat tocht, misschien een stel deuren sluiten??
Ter viering van een nieuwe fase, mijn dochter gaat studeren in Engeland, gekozen om bij de Vrienden van Jacob te eten.
Het overtrof al mijn verwachtingen; het eten, de sfeer en bovenal ook de service. Persoonlijk, correct en enorm gastvrij!
Dank, dank, dank.
Wij hebben een geweldige avond gehad,en zijn erg verwend.
Heerlijk eten,mooie wijnen.
En een top bediening.
Het was fantastisch. We hebben 2 weken geleden de deal bij de Bokkedoorns geboekt, maar dit zeker weten ook tweesterren waardig. De neustong was bijzonder en we waren onder de indruk van de paradijselijke kasteeltuin. Wij komen terug.
Het diner was heel uitgebreid en alles wat je kunt verwachten bij een restaurant met een ster. De sfeer is goed, de bediening vriendelijk en het eten is heerlijk, elke gang weer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Santpoort-Noord e.o.
Over De Vrienden van Jacob*
Keuken: Frans
Welkom bij Restaurant De Vrienden van Jacob
Landgoed Duin & Kruidberg, de accommodatie waarin De Vrienden van Jacob gevestigd is, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders’ inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire modern-Franse topgerechten met een Mediterrane touch. Alders: "De combinatie van de klassieke allure van het landgoed en een eigentijdse benadering vind je ook terug in onze keuken. In de balans tussen klassieke en moderne tonen van de gerechten en in de presentatie. Niet alleen de tong, ook het oog moet gestreeld worden." Liefde en passie voor het koken, Alders straalt het uit als hij over zijn vak praat.
Maître de Restaurant Vincent van Riet vertelt: Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij Landgoed Duin & Kruidberg op de Banqueting afdeling. Na acht maanden ben ik een jaar lang werkzaam geweest bij Brasserie DenK. Nu heb ik de kans gekregen om mijn passie uit te oefenen als Maître bij Restaurant De Vrienden van Jacob. Gasten in de watten leggen en een onvergetelijke avond bezorgen vind ik heel belangrijk. Goed eten, mooie ambiance en goed gastheerschap. Een avond uit moet een fantastische beleving zijn voor onze gasten.
Een goed resultaat neerzetten in een gerenommeerd restaurant als De Vrienden van Jacob is het werk van een heel team. Van de Executive Chef, de Chef-kok, de Maître de Restaurant en de Sommelier, tot en met de keukenbrigade, de spoelkeuken, de bediening en de receptie. Iedereen levert immers zijn of haar bijdrage aan de totaalbeleving van de gasten.
Het gerenommeerde toprestaurant De Vrienden van Jacob heeft een Michelin-ster en krijgt regelmatig goede recensies in toonaangevende culinaire vakbladen. Het biedt plaats aan 40 gasten en is gevestigd in de vroegere zomerwoonkamer en serre van het landhuis van Jacob Theodoor Cremer, dat hij tussen 1907 en 1909 liet bouwen om familie en vrienden te ontvangen. Landgoed Duin & Kruidberg ligt in het natuurrijke Zuid-Kennemerland, een oase van rust in de drukke Randstad. Er is volop gratis parkeerruimte.