Knife fork icon red

Restaurant 1e Klas

7,7 (96 reviews)

Wat 96 mensen zeggen over Restaurant 1e Klas

7.7
(96 reviews)
Eten
8.0
Service
7.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Sfeervol"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie locatie

Rudi op 29 oktober 2019
Geverifiëerd

"1e klas doet zijn naam eer aan."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, vriendelijk bediening. Het is echt 1e Klas.

Hetty van de Burgt op 25 oktober 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Allereerst bleek de deal niet te zijn wat er stond. Geen 50% korting op 3-gangen menu, want daar zat al korting op eerd ons verteld. De korting zat op de prijzen per gerecht, best een verschil! Het was erg moeilijk om aandacht van personeel te krijgen, één van hen was ronduit onbeschoft. De carpaccio was droog en ni...

Lees hele review

Allereerst bleek de deal niet te zijn wat er stond. Geen 50% korting op 3-gangen menu, want daar zat al korting op eerd ons verteld. De korting zat op de prijzen per gerecht, best een verschil! Het was erg moeilijk om aandacht van personeel te krijgen, één van hen was ronduit onbeschoft. De carpaccio was droog en niet mals, en bij het hoofdgerecht vergaten ze de aardappels te serveren. De wijn was goed maar behoorlijk duur. En blijkbaar mag je je blaffende hond gewoon mee naar binnen nemen. Kortom: niet voor herhaling vatbaar!

Dees Seegers op 25 oktober 2019
Geverifiëerd

"Supergoed eten, maar het desert was onder de maat"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Mijn a la carte gekozen gangen waren zeer goed klaargemaakt , een Michelinster waardig. Ik kreeg daarbij een prima deal, wegens NS-korting.
Het desert, Dame blanche, was een zichtbaar uit een ijscupje gehaalde vanilleijs met matige chocoladesuas uit een flesje en de saus : KOUD. Dat moet echt beter kunnen voor€ 8,50. (zelfgemaakte chocoladesaus en heet opgediend!)

hans picard op 24 oktober 2019
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijke eendenborst gegeten, huiswijn matig, aardige bediening

Marijke K op 21 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Centraal Station Amsterdam, op spoor 2B (Stationsplein 15) 1012 AB Amsterdam

Over Restaurant 1e Klas

Grand Café Restaurant 1e Klas
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam.

Grand Café Restaurant 1e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers, toeristen en echte Amsterdammers.

Ontbijt, lunch en diner
De verborgen parel in het Centraal Station op perron 2B heeft meerdere Meeting & Business ruimtes en is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere gezelschappen. De no nonsens keuken heeft een klassieke inslag en is Internationaal georiënteerd.

Historische locatie
Bouwmeester Dr.Pierre Cuypers uit Roermond ontwierp in 1881-1889 het Centraal Station in Amsterdam. In Grand Café Restaurant 1e klas zijn de oude wachtkamers volledig gerestaureerd en in tact gebleven voor het grote publiek. U kunt hier nog de oude (wacht)tijden van weleer beleven. De Rijksbouwmeester wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseum (1876) en vele andere prachtige Nederlandse kerken, kapellen en kloosters.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden