Knife fork icon red

Restaurant 1e Klas

7,7 (96 reviews)

Wat 96 mensen zeggen over Restaurant 1e Klas

7.7
(96 reviews)
Eten
8.0
Service
7.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
7.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 9

Een heerlijk 3 gangen diner met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Snelle bediening en dat kwam goed uit, want er stond nog meer op het programma die avond.
Ze vroegen echter naar een geprint exemplaar van een coupon. Ik had alleen een bevestigingsmail bij me in mijn telefoon en daar stond niets op over een coupon of uitprinten.

Martine op 20 januari 2018

"eerste klas"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

heerlijk gegeten. Had met Primera bon gereserveerd. Maar op die menu kaart stonden geen vegetarische gerechten. Geen probleem, kiest u maar van de gewone menu kaart! Personeel zeer vriendelijk en eten zeer goed.
Minpuntje is dat de tafels wat dicht op elkaar staan, dus geen privé dingen bespreken :)

Ster op 20 januari 2018

"Geweldig"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer vriendelijke bediening. Er werd onmiddellijk nieuw eten gehaald toen wij meldden dat het varkenshaasje iets te gaar was.(Wij vonden het heel vervelend om te melden trouwens) Daarna was hij perfect gegaard. Voorgerecht -heerlijk- biefstuk met toebehoren -heerlijk- en dan ook nog eens een heerlijk toetje.

Gerdien ter Avest op 17 januari 2018

"gewoon lekker eten en dat voor primera aktie dat is een koopje!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Rumoerig dat wel! Veel restaurant bezoekers boven de zestig vind de prijzen op de kaart pittig want culinair creatief heb ik weinig van gezien op mijn bord.
Geen OHHHH en AHHHHH's ,maar degelijk solide eten zonder fratsen bord met eten en binnen een uur of 2 weer weg.....

Winifred de Boer op 14 januari 2018

"Lekker ouderwets goed eten"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Ouderwets (geen exotische nieuwigheden maar veel keuze) goed eten (vis, biefstuk) met prettige bediening en prijs/kwaliteit verhouding prima. Bediening blijft stoïcijns strak ondanks de drukte en natuurlijk is het decor van oude 1e klas wachtruimte prachtig!

Tonny Hollanders op 13 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Centraal Station Amsterdam, op spoor 2B (Stationsplein 15) 1012 AB Amsterdam

Over Restaurant 1e Klas

Grand Café Restaurant 1e Klas
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam.

Grand Café Restaurant 1e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers, toeristen en echte Amsterdammers.

Ontbijt, lunch en diner
De verborgen parel in het Centraal Station op perron 2B heeft meerdere Meeting & Business ruimtes en is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere gezelschappen. De no nonsens keuken heeft een klassieke inslag en is Internationaal georiënteerd.

Historische locatie
Bouwmeester Dr.Pierre Cuypers uit Roermond ontwierp in 1881-1889 het Centraal Station in Amsterdam. In Grand Café Restaurant 1e klas zijn de oude wachtkamers volledig gerestaureerd en in tact gebleven voor het grote publiek. U kunt hier nog de oude (wacht)tijden van weleer beleven. De Rijksbouwmeester wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseum (1876) en vele andere prachtige Nederlandse kerken, kapellen en kloosters.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden