Knife fork icon red

Restaurant 1e Klas

7,7 (96 reviews)

Wat 96 mensen zeggen over Restaurant 1e Klas

7.7
(96 reviews)
Eten
8.0
Service
7.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Great atmosphere"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Great Flemish stew,very filling

Gary Hewish op 02 april 2019
Geverifiëerd

"Voortreffelijk gegeten."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurant heet 1e klas, maar het eten is daar ook 1e klas. Eendenborst, biefstuk heerlijk en nagerecht caffe frappe verrukkelijk. Een aanrader.

Leo op 31 maart 2019
Geverifiëerd

5.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 4

Laat in de avond kwamen wij dineren met de 50% kortingsactie. Alhoewel het een mooie locatie is, vond ik de sfeer ietwat gebrekkig. Veel tafels, soms wat spanning onder personeel/leidinggevende. Leuke praatjes gehad met de serveerster, maar omvatte toch minder klasse qua bediening, onhandigheid vs. etiquette. Gerec...

Lees hele review

Laat in de avond kwamen wij dineren met de 50% kortingsactie. Alhoewel het een mooie locatie is, vond ik de sfeer ietwat gebrekkig. Veel tafels, soms wat spanning onder personeel/leidinggevende. Leuke praatjes gehad met de serveerster, maar omvatte toch minder klasse qua bediening, onhandigheid vs. etiquette. Gerechten vond ik matig, vooral mbt. prijs/kwaliteit. Vis platter smaakte niet anders dan AH het verkoopt. Garnalen in voorgerecht slecht bereid door te vroeg knoflook in de pan, bord was gevuld met zwartgeblakerde olie. Lam was prima op smaak en gegaard, maar mixed grill hierentegen weer té doorbakken/droog. Tevens uitgesloten van de gangenmenu’s voor deze actie wat de prijzen minder aantrekkelijk maakt. Service was wel snel, maar verwacht bij meer drukte toch wat problemen hiermee ivm aantal tafels. Voor ons zeker geen 2e keer.

Tamara op 31 maart 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten, prima bediening en geweldig entourage.

Rita Tjemkes op 28 maart 2019
Geverifiëerd

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten is goed en een mooie locatie. Je leest in de reviews vaak terug dat het personeel niet goed op de hoogte is van de verschillende acties en dat overkwam ons ook. Je landt in een discussie t.a.v. de rekening die je niet wilt voeren. Ik voelde me opgelaten. Ik meende via dining city ANWB een 3 gangen menu (twe...

Lees hele review

Het eten is goed en een mooie locatie. Je leest in de reviews vaak terug dat het personeel niet goed op de hoogte is van de verschillende acties en dat overkwam ons ook. Je landt in een discussie t.a.v. de rekening die je niet wilt voeren. Ik voelde me opgelaten. Ik meende via dining city ANWB een 3 gangen menu (tweede gratis) geboekt te hebben en het bleek dat we losse componenten moesten nemen. De uiteindelijk rekening viel reuze daar gaat het niet om maar het doet zo'n afbreuk aan het geheel.

Marijke op 27 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Centraal Station Amsterdam, op spoor 2B (Stationsplein 15) 1012 AB Amsterdam

Over Restaurant 1e Klas

Grand Café Restaurant 1e Klas
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam.

Grand Café Restaurant 1e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers, toeristen en echte Amsterdammers.

Ontbijt, lunch en diner
De verborgen parel in het Centraal Station op perron 2B heeft meerdere Meeting & Business ruimtes en is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere gezelschappen. De no nonsens keuken heeft een klassieke inslag en is Internationaal georiënteerd.

Historische locatie
Bouwmeester Dr.Pierre Cuypers uit Roermond ontwierp in 1881-1889 het Centraal Station in Amsterdam. In Grand Café Restaurant 1e klas zijn de oude wachtkamers volledig gerestaureerd en in tact gebleven voor het grote publiek. U kunt hier nog de oude (wacht)tijden van weleer beleven. De Rijksbouwmeester wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseum (1876) en vele andere prachtige Nederlandse kerken, kapellen en kloosters.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden