Knife fork icon red

Drinks and Bites

8,3 (35 reviews)

Wat 35 mensen zeggen over Drinks and Bites

8.3
(35 reviews)
Eten
8.5
Service
8.3
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"iets te culinair voor ons"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben 5 gangen verrassingsmenu gegeten, maar de gerecht keuze vond ik dit keer tegenvallen. Al met al is je bord culinair opgemaakt maar weinig eten er op. We hadden er liever een lekker stukje vlees bij gehad ipv linzen met kabeljauw :-(
De gerechten hadden onderling geen verband met elkaar.
De bediening is vriendelijk en correct.

Josja Feij op 12 oktober 2017

"week van het restaurant: Drinks and Bites"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Vanwege reservering via de week van het restaurant kreeg je bij Drinks and Bites een 5 gangen verrassingsmenu. Er werd perfect rekening gehouden met eventuele allergieën of dingen die je niet lekker vond. Het eten, de sfeer en de bediening was perfect; het enige dat we misten was iets van een lekkere salade of wat groenten bij het hoofdgerecht.

Petra op 11 april 2016

"in alle opzichten aangenaam"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

wat een vriendelijke bediening: attent, vrolijk en niet opdringerig, chapeau!
De gerechten waren heerlijk, de sfeer uitstekend! Mijn collega en ik hadden een top-avond, tot en met weggaan toe, je wordt in je jas geholpen, een beleefde hand en tot ziens!

Marleen op 06 april 2016

"Wat een kwaliteit!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Drink and Bites. Restaurantweek, we kregen een 5 gangen menu voor € 27,50 p.p. Alle gerechten waren heel bijzonder en gevarieerd, en van zéér goede kwaliteit. Complimenten voor de keuken!
Ook de bediening was prima, goed gastheer/vrouw-schap zonder formaliteiten. Goede wijn, ...

Lees hele review

We hebben gisteren heerlijk gegeten bij Drink and Bites. Restaurantweek, we kregen een 5 gangen menu voor € 27,50 p.p. Alle gerechten waren heel bijzonder en gevarieerd, en van zéér goede kwaliteit. Complimenten voor de keuken!
Ook de bediening was prima, goed gastheer/vrouw-schap zonder formaliteiten. Goede wijn, en water (gratis) dat tijdig werd aangevuld zonder we daarom hoefden te vragen.
Kortom: dit restaurant is een aanrader!

Jeannet Passchier op 04 april 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk!

Gerrit Jan Hendriks op 04 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wageningen e.o.

Markt 9 6701CX Wageningen

Over Drinks and Bites

DrinksandBites


Bij DrinksandBites kunt u terecht voor een heerlijk diner, een goed glas wijn of een lekker biertje. Wij serveren een maandelijks wisselend 5-gangen DrinksandBites menu, 5 heerlijke gerechten die u kunt laten begeleiden door een wijnarrangement. Tevens hebben wij een uitgebreide à la carte kaart. DrinksandBites beschikt niet over een papieren wijnkaart. Bent u op zoek naar een mooie fles wijn, dan nodigen wij u uit bij onze wijnkast om samen iets moois uit te zoeken.


Al lange tijd zijn wij, Lars van Huenen en Anne Gregoor, verliefd op de locatie van DrinksandBites. Wij zijn dan ook erg blij dat wij het restaurant hebben overgenomen op 17 november 2017. Wij hopen dat met onze gastvrijheid, liefde en passie voor het vak, onze gasten zich, net zoals wij, thuis zullen voelen bij DrinksandBites.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Wageningen e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden