Knife fork icon red

Aruna Cuisine

8,5 (96 reviews)
92%

Wat 96 mensen zeggen over Aruna Cuisine

8.5
(96 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.1
92%
Schrijf een review

"Avondje eten met vriendinnen"
5.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 3

Heerlijk en bijzonder eten, gemaakt vanuit enorme passie. Vriendelijke en lieve bediening. Sfeer minder goed, interieur vind ik persoonlijk gedateerd en doet dan af aan de beleving.

Renee Wijnands op 18 september 2020
Geverifiëerd

"Bijzondere keuken, gezellig restaurant."
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Een aanrader voor iedereen die eens 'anders' (en heel lekker) wil eten. Gezellig restaurant en vriendelijk attent personeel.

Hans op 11 september 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 3

Het eten was prima, wel bij de gerechten dezelfde groenten. Storend was de ober die op een kauwgum kauwde en bij een fout in ons nadeel bij de afrekening, wat kan gebeuren, geen "sorry". Dat vind ik een gemiste kans. Verder kan het restaurant een goed poetsbeurt gebruiken. Toiletten niet erg schoon en in het hele re...

Lees hele review

Het eten was prima, wel bij de gerechten dezelfde groenten. Storend was de ober die op een kauwgum kauwde en bij een fout in ons nadeel bij de afrekening, wat kan gebeuren, geen "sorry". Dat vind ik een gemiste kans. Verder kan het restaurant een goed poetsbeurt gebruiken. Toiletten niet erg schoon en in het hele restaurant was het stoffig. Dus ondanks het lekkere eten, is Aruna Cuisine voor ons geen aanrader.

Een bezoeker op 06 september 2020
Geverifiëerd

3.3 Keuken 3 | Service 4 | Sfeer 3

4 gangen menu was niet bijzonder. Hoofdgerecht kip met simpele groente en rijst. Tevens een stukje plastic in het eten gevonden. Kregen een excuses verder niets meer over gehoord. Bijpassende wijnen waren overigens wel lekker.
Wij zaten vlakbij de keuken, erg harde muziek te horen vanuit de keuken. Nederlandse hiphop.
Ik zou dit restaurant niet aanraden.

Samira Boer op 04 september 2020
Geverifiëerd

"Fantastische avond bij Aruna"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellige ambiance, waarin het prima vertoeven is. We kregen veel uitleg over de gerechten en hoe we de wijnen erbij moesten nuttigen. Een avondvullend arrangement, waarbij alle ruimte voor genieten, gesprekken en gezelligheid was.

Naemi op 17 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Kraanpoort 1 6041 EG Roermond

Over Aruna Cuisine

Aan de voet van de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond ligt restaurant Aruna Cuisine. Dit restaurant bevindt zich in een van de mooiste panden uit de 18e eeuw. Aan de voorkant van dit pand hebben zij plek voor een klein terras.

Chef Aruna heeft ontzettend veel ervaring in de keuken, wat tot uiting komt op de kaart. De keuken is een combinatie van Frans-Mediterraan, Thais, Indiaas en traditioneel Sri Lankaans. Hier komt werkelijk een smakenpalet om van te dromen uit de keuken.

Aruna Cuisine zal er alles aan doen om de ervaring en passie in de keuken over te brengen naar de gasten. Zij verwennen u met gerechten van over de hele wereld en schenken daarbij bijzondere wijnen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden