Knife fork icon red

Aruna Cuisine

8,5 (96 reviews)
92%

Wat 96 mensen zeggen over Aruna Cuisine

8.5
(96 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.1
92%
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Afgelopen vrijdag waren mijn man en ik op zoek naar een goed restaurant in Roermond. Via recensies van andere sites kwamen wij bij Aruna Cuisine terecht. Veelbelovende verhalen, we waren benieuwd. Deze verhalen zijn zeker waargemaakt. Samen met mijn man allebei een 5-gangen verrassingsmenu gehad, daarbij een 5-gange...

Lees hele review

Afgelopen vrijdag waren mijn man en ik op zoek naar een goed restaurant in Roermond. Via recensies van andere sites kwamen wij bij Aruna Cuisine terecht. Veelbelovende verhalen, we waren benieuwd. Deze verhalen zijn zeker waargemaakt. Samen met mijn man allebei een 5-gangen verrassingsmenu gehad, daarbij een 5-gangen wijnarrangement. We gaan vaker uit eten, maar de smaakbeleving en de combinatie van de wijnen en het eten, hebben we nog nooit eerder beleefd. Ook hangt er een gezellige sfeer, en hebben ze een zeer vriendelijke bediening. De chef zelf kwam ook even aan tafel, uitleg geven over het eten, erg leuk. De verhouding van prijs/kwaliteit klopt, het was het zeer zeker waard. Terecht een van de toppers van Roermond! Wij komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.

Anoniem op 22 juni 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Kraanpoort 1 6041 EG Roermond

Over Aruna Cuisine

Aan de voet van de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond ligt restaurant Aruna Cuisine. Dit restaurant bevindt zich in een van de mooiste panden uit de 18e eeuw. Aan de voorkant van dit pand hebben zij plek voor een klein terras.

Chef Aruna heeft ontzettend veel ervaring in de keuken, wat tot uiting komt op de kaart. De keuken is een combinatie van Frans-Mediterraan, Thais, Indiaas en traditioneel Sri Lankaans. Hier komt werkelijk een smakenpalet om van te dromen uit de keuken.

Aruna Cuisine zal er alles aan doen om de ervaring en passie in de keuken over te brengen naar de gasten. Zij verwennen u met gerechten van over de hele wereld en schenken daarbij bijzondere wijnen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden