Knife fork icon red

Aruna Cuisine

8,5 (96 reviews)
92%

Wat 96 mensen zeggen over Aruna Cuisine

8.5
(96 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.1
92%
Schrijf een review

7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

De het vlees en de groente van het tussen- en hoofdgerecht waren qua smaak ongeveer van het zelfde. Wij hadden daarin meer variatie verwacht. 4-gangen diner was verder prima van kwaliteit.

JJ op 27 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk genieten"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

In een sfeervolle ambiance worden je smaakpapillen verrassend verwend.

Mart Massy op 27 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Lekker gegeten met ons gezin. Gevarieerd verrassingsmenu waarbij zelfs het hoofdgerecht van allen verschillend was en we van elkaar konden proeven. We hebben genoten.

Erik Kosters op 21 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles voortreffelijk

John van Schaijik op 20 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Het valt niet mee als je op het laatste moment met ziek personeel geconfronteerd wordt dus dat het daar een beetje haperde is begrijpelijk maar de kwaliteit van de ingrediënten en vooral de hoogstaande smaakcomposities maakte dat meer dan goed. We hadden het wijn arrangement erbij en de wijnen waren goed en mooi in ...

Lees hele review

Het valt niet mee als je op het laatste moment met ziek personeel geconfronteerd wordt dus dat het daar een beetje haperde is begrijpelijk maar de kwaliteit van de ingrediënten en vooral de hoogstaande smaakcomposities maakte dat meer dan goed. We hadden het wijn arrangement erbij en de wijnen waren goed en mooi in balans met de gangen. Meneer Aruna: complimenten voor uw kookkunst. U hebt nieuwe vrienden erbij.

Eugène Pellis op 20 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Kraanpoort 1 6041 EG Roermond

Over Aruna Cuisine

Aan de voet van de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond ligt restaurant Aruna Cuisine. Dit restaurant bevindt zich in een van de mooiste panden uit de 18e eeuw. Aan de voorkant van dit pand hebben zij plek voor een klein terras.

Chef Aruna heeft ontzettend veel ervaring in de keuken, wat tot uiting komt op de kaart. De keuken is een combinatie van Frans-Mediterraan, Thais, Indiaas en traditioneel Sri Lankaans. Hier komt werkelijk een smakenpalet om van te dromen uit de keuken.

Aruna Cuisine zal er alles aan doen om de ervaring en passie in de keuken over te brengen naar de gasten. Zij verwennen u met gerechten van over de hele wereld en schenken daarbij bijzondere wijnen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden