Knife fork icon red

Aruna Cuisine

8,6 (82 reviews)

Wat 82 mensen zeggen over Aruna Cuisine

8.6
(82 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.2
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben genoten van een 3 gangen verrassingsmenu, het was bijzonder goed en hebben heerlijk gegeten.
Zeer vriendelijke bediening. Het is een aanrader!

Anoniem op 01 september 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

De ontvangst kwam een beetje rommelig over. We hadden niet zo`n fijn plekje in het restaurant, dit werd meteen voor ons opgelost. Fijn! Het eten was goed. Het voorgerecht geven we een 7, het hoofdgerecht een 8 en het nagerecht een 9. De sfeer in het restaurant was prima met rustige achtergrondmuziek. In de gerechten...

Lees hele review

De ontvangst kwam een beetje rommelig over. We hadden niet zo`n fijn plekje in het restaurant, dit werd meteen voor ons opgelost. Fijn! Het eten was goed. Het voorgerecht geven we een 7, het hoofdgerecht een 8 en het nagerecht een 9. De sfeer in het restaurant was prima met rustige achtergrondmuziek. In de gerechten worden biologische producten gebruikt en alles wordt zelf gemaakt. We kregen goede uitleg over de gerechten die werden geserveerd. De bediening was vriendelijk, er werd wel erg vaak gevraagd of we iets wilden drinken. We hebben de baas persoonlijk tips en tops gegeven. De moeite waard om nog eens terug te komen.

Anoniem op 01 september 2013

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten en gedronken gisteren. Het eten was tongstrelend en de wijn idem dito. We werden erg netjes en vriendelijk bediend. Het was dan ook zeker voor herhaling vatbaar!

Saskia van der Sanden op 01 september 2013

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Via restaurantweek bij dit restaurant terecht gekomen. Gevestigd in het voormalige vvv-kantoor; een prachtig historisch pand. We hadden speciale dieetwensen en daar werd zeer goed op ingespeeld. Verrassend is dat hier veel ingrediënten biologisch zijn. Het wordt niet vermeld op de site of de kaart maar je proeft het...

Lees hele review

Via restaurantweek bij dit restaurant terecht gekomen. Gevestigd in het voormalige vvv-kantoor; een prachtig historisch pand. We hadden speciale dieetwensen en daar werd zeer goed op ingespeeld. Verrassend is dat hier veel ingrediënten biologisch zijn. Het wordt niet vermeld op de site of de kaart maar je proeft het wel. We hebben er heerlijk gegeten en het personeel is erg vriendelijk.
Als de prijs iets naar beneden zou kunnen (zonder de kwaliteit aan te tasten) heb je volgens ons een toptent in Roermond die het verdient om elke dag vol te zitten. Hoe dan ook, nu is dit restaurant ook zeer de moeite waard. We komen snel weer een hapje eten

Anoniem op 30 augustus 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Het restaurant is gevestigd op een mooie locatie in een fraai historisch pand. Het interieur is eenvoudig en stijlvol en past prima in dit mooie pand. De bediening was zorgzaam en zorgvuldig. De kwaliteit van het eten was goed. TvS

Anoniem op 30 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roermond e.o.

Kraanpoort 1 6041 EG Roermond

Over Aruna Cuisine

Aan de voet van de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond ligt restaurant Aruna Cuisine. Dit restaurant bevindt zich in een van de mooiste panden uit de 18e eeuw. Aan de voorkant van dit pand hebben zij plek voor een klein terras.

Chef Aruna heeft ontzettend veel ervaring in de keuken, wat tot uiting komt op de kaart. De keuken is een combinatie van Frans-Mediterraan, Thais, Indiaas en traditioneel Sri Lankaans. Hier komt werkelijk een smakenpalet om van te dromen uit de keuken.

Aruna Cuisine zal er alles aan doen om de ervaring en passie in de keuken over te brengen naar de gasten. Zij verwennen u met gerechten van over de hele wereld en schenken daarbij bijzondere wijnen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Roermond e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden