Jaspers

Mediterraans, Frans | €€€
9,1 (345 reviews)
99% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 345 mensen zeggen over Jaspers

9.1 Gebaseerd op 345 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie ruimte, heerlijk gegeten en ondanks dat het restaurant pas 3 weken open is, liep de bediening ook vlekkeloos. Kom zeker nog eens terug!

Bea van Rooy op 02 oktober 2011

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Toen we binnen kwamen werden we vriendelijk ontvangen. Het was nog rustig (19.30u) en we werden ook vrij vlot geholpen in het begin. Naarmate het drukker werd, werd de service ook slechter. Het hoofdgerecht kwam vrijwel direct met het hoofdgerecht van de mensen die ongeveer 45 minuten na ons aankwamen. Het hoofdgere...

Lees hele review

Toen we binnen kwamen werden we vriendelijk ontvangen. Het was nog rustig (19.30u) en we werden ook vrij vlot geholpen in het begin. Naarmate het drukker werd, werd de service ook slechter. Het hoofdgerecht kwam vrijwel direct met het hoofdgerecht van de mensen die ongeveer 45 minuten na ons aankwamen. Het hoofdgerecht van mijn partner was niet helemaal goed, maar dat werd direct opgelost door de chef die aan tafel kwam (pluspunten). De bediening werd naarmate het drukker werd slordiger. Grotere groepen werden meer geholpen en de wijn moest op een gegeven moment zelf ingeschonken worden (niet erg, maar als je er eenmaal mee begint als bediening..). Aan de rekening hebben we ook een wrange smaak overgehouden. Die viel veel hoger uit dan we verwacht hadden. Dat blijft altijd jammer.

Robin vd Brink op 02 oktober 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten en een plezierige bediening..voor n net geopende zaak uitstekend!

walter van dalen op 29 september 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Ik had geen idee wat ik van restaurant Jaspers kon verwachten. Ze zijn net geopend en op Iens stonden nog geen recenties.

De kwaliteit van het eten, het onthaal en de gehele verzorging waren dus een aangename verrassing. Ik vond het er erg fijn en het eten heerlijk!

Anonymous op 29 september 2011

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten met z'n zessen.Op het menu was voor de restaurantweek niet bezuinigd, en Jaspers heeft echt een visitekaartje afgegegeven voor zijn nieuwe restaurant. Alles is keurig verzorgd, de bediening is correct, en het eten is perfect bereid. Valt hier nog iets te verbeteren? Hou in de gaten dat dit Amsterd...

Lees hele review

Heerlijk gegeten met z'n zessen.Op het menu was voor de restaurantweek niet bezuinigd, en Jaspers heeft echt een visitekaartje afgegegeven voor zijn nieuwe restaurant. Alles is keurig verzorgd, de bediening is correct, en het eten is perfect bereid. Valt hier nog iets te verbeteren? Hou in de gaten dat dit Amsterdam is, en de sfeer mag iets opgehoogd woden, misschien juist wel iets minder perfect. Dan kan het niet anders dan dat deze formule een succes wordt. Wij komen in ieder geval terug!

liesbeth beenen-van eck op 29 september 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Jaspers

Keuken: Mediterraans, Frans

Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden